Musiikkivideo Bailaa niin kuin Diskohai on julkaistu

Julkaistu 04.08.2020

Bailaa niin kuin Diskohai on kotkalainen tuotanto, joka on tarkoitettu perheen yhteisiin hetkiin ja retkiin, lasten syntymäpäivien ohjelmaksi sekä koulujen ja päiväkotien arjen iloksi tai liikunnan tuojaksi. Diskon musiikilliset genret viihdyttävät tanssijoita vauvasta vaariin.

Nähdäksesi videon, sinun tulee hyväksyä markkinointievästeet.

Kotkalaisessa tuotannossa musiikista ja showsta vastaavat Diskohait, Meeri Mela sekä Hanna Bergström – laulu, Minttu-Maaria Makkonen – tanssi, juonto ja dramaturgia, Erkki Mela – kitara sekä Jaakko Jokela-Bergström – koskettimet (ja taustanauhat). Miksauksen hoitaa Miro Kananen. Kotkan Lasten kulttuurikeskus pyysi laulunopettaja Meeri Melan kokoamaan Diskohait -bändin videotuotantoa varten. Videon kuvauksesta ja leikkauksesta vastaa Mediatehdas Dakar Oy.

Video on kaikille avoin ja maksuttomasti katsottavissa Kotkan kaupungin Youtube -kanavalla  ja löytyy nimellä Bailaa niin kuin Diskohai.

Tuotannon yhteistyökumppanit ovat Kotkan kaupunki, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Kotkan Energia Oy sekä TaitoPro Osuuskunta.