Startup-tapahtuma *ship Startup Festivaali järjestetään 12.-14.8.

Julkaistu 27.07.2020

Kymenlaakson suurin startup -tapahtuma, kuudetta kertaa Kotkassa järjestettävä *ship Startup Festivaali tuo yhteen potentiaalisia alkuvaiheen startup-yrityksiä ja mentoreita, jotka pyrkivät auttamaan yrityksiä matkallaan kohti menestystä. *ship Startup Festival järjestetään elokuun 12.-14. päivä.

Vuoden 2020 tapahtuma tulee olemaan uudenlainen hybridi-tapahtuma. Tapahtuma järjestetään pääosin verkossa ja finaali pidetään Kotkan torilla. Tapahtumassa on kaksi osiota: Mentor Program ja Pitch Captain -kilpailu.

Mentor Program -osuus tapahtuu kokonaan verkossa ja muodostuu luennoista, työpajoista ja asiantuntijatapaamisista.

Pitch Captain kilpailun semifinaalit järjestetään verkossa. *ship mentoreista koostuva tuomaristo valitsee tiimeistä kymmenen finalistia, jotka kutsutaan Kotkan torilla järjestettävään Pitch Captain -finaaliin. Finaalissa jokaisella yrityksessä on tilaisuus vakuuttaa tuomarit lavalla pidettävällä 4 minuutin hissipuheella. Parhaiten tuomariston vakuuttanut esitys palkitaan 5000 eurolla.

*ship Startup Festival seuraa pandemiatilanteen suosituksia. Finaali lähetetään suorana verkossa, joten katsojat voivat seurata tapahtumaa myös etänä.

Tapahtuman järjestää opiskelijayrittäjyysyhdistys Patteri.