Lapsiperheille tulossa Bailaa niin kuin Diskohai -video

Julkaistu 21.07.2020

Keskiviikkona 8.7. Kotkaan rantautui muutama hai, eikä mikä tahansa hai vaan Diskohai. Energinen Diskohait -bändi tanssittaa lapsiperheitä Kotkan Lasten kulttuurikeskuksen ensimmäisessä videotuotannossa. Kuvaukset järjestettiin luonnonkauniissa Niinlahden leirikeskuksessa. Paikalle kutsuttu liveyleisö nautti mahtavasta menosta ja jatkossa mukaan diskoiluun pääsee myös kotoa käsin.

Video sopii perheen yhteisiin hetkiin ja retkiin, lasten syntymäpäivien ohjelmaksi sekä koulujen ja päiväkotien arjen iloksi tai liikunnan tuojaksi. Lisäksi erilaiset harrasteryhmät voivat hyödyntää videota omiin tarkoituksiinsa. Diskon musiikilliset genret viihdyttävät tanssijoita vauvasta vaariin.

Tuotanto on kokonaan kotkalaista lastenkulttuuria. Musiikista ja showsta vastaavat Diskohait, Meeri Mela sekä Hanna Bergström – laulu, Minttu-Maaria Makkonen – tanssi, juonto ja dramaturgia, Erkki Mela – kitara sekä Jaakko Jokela-Bergström – koskettimet. Miksauksen hoitaa Miro Kananen. Kotkan Lasten kulttuurikeskus pyysi laulunopettaja Meeri Melan kokoamaan Diskohait -bändin videotuotantoa varten. Videon kuvauksesta ja leikkauksesta vastaa Mediatehdas Dakar Oy.

Video on kaikille avoin ja maksuttomasti katsottavissa elokuusta alkaen Kotkan kaupungin Youtube -kanavalla sekä harrastakotona.fi -sivustolla.

Tuotannon yhteistyökumppanit ovat Kotkan kaupunki, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Kotkan Energia Oy sekä TaitoPro Osuuskunta.