Teatterin Komediaviikolla reilu 2200 katsojaa

Julkaistu 23.01.2020

Kotkan kaupunginteatterissa tammikuun puolivälissä järjestetty Komediaviikko keräsi 2275 katsojaa yhteensä 11:ssä esityksessä.

Nyt jo kuudennen kerran järjestetyn Komediaviikon ajatuksena on tuoda iloa ja valoa tammikuun harmauteen.

Komediaviikon suosio on yllättänyt iloisesti vuodesta toiseen. Loka-marraskuun vaihteessa myyntiin tulevia esityksiä osataan jo odottaa.

Neljättä kertaa Komediapäivillä vieraillut ”Kiviä taskussa” -esitys myytiin jälleen kerran loppuun jo hyvissä ajoin. Komediapäivillä nähtiin myös kaksi ensi-iltaa, kun Kotkasta kiertueelle lähtivät Jape Grönroos ja Matti Patronen esityksellä ”Jape ja Matti on Tour” sekä Ali Jahangirin ”Ali Ihmemaassa”.

Alkuviikosta perheen pienimpiä viihdytti Linnateatterin vierailu ”Tatu ja Patu syömään”. Suuren suosion takia esityksiä nähtiin alunperin suunnitellun kahden sijasta kolme.

Ensi-iltoja kolmella näyttämöllä

Kevään aikana kaupunginteatterissa tullaan näkemään uusi ensi-ilta kaikilla kolmella näyttämöllä; ”Valkoinen valas” 1.2. Naapurissa, ”Pelkkänä korvana eli ulkomaalainen” 22.2. suurella näyttämöllä sekä ”Armi – kaiken sulle antaa tahtoisin” 4.4. ravintola Kairossa.

Lisäksi ohjelmistossa ovat mukana yhteistuotannot Ice, Ice Baby, Teatteri Jalostamo2n kanssa sekä Lasse Maijan etsivätoimisto, Kotkan nuorisoteatterin kanssa.
Myös vierailut ilahduttavat kotkalaisia tulevan kevään aikana. Ohjelmistossa ovat Mari Rantasila 2020, Pate Mustajärvi – Teatterin kummitus vol.2, Noin viikon stand up -kiertue, Man får väl ställa upp, Kotka Big Band, Samae Koskinen sekä Martti Suosalo – Parasta elämässä.

www.kotkanteatteri.fi