Nuorten kansainvälinen leiri heinäkuussa Pyhällössä

Julkaistu 27.01.2020

Kotkan, Haminan, Pyhtään ja Kaakon kaksikon nuorisotyöt järjestävät 18.-24.7. nuorten kansainvälisen leirin, AntiMelt -campin Kotkan leirikeskus Lintukodossa, Haminan Pyhällössä.

Leirillä on nuoria kuudesta eri maasta, kokonaisvahvuus on noin 100 nuorta ja he ovat 13-16-vuotiaita.

Teemana leirillä on ilmasto ja sen muutos. Teema on noussut globaalisti ja paikallisesti tärkeimmäksi puheenaiheeksi.
Leirillä pyritään keksimään erilaisia keinoja tarttua ilmastonmuutokseen. Ryhmät tulevat leirillä keksimään omia tapojaan välittää tietoa, tunteita ja havaintoja muille ilmaisutaiteellisin keinoin.
Ryhmien tuotokset tanssit, biisit, protestit, runot, maalaukset jne. tullaan viemään Kotkan Meripäiville näytille.

Leirille ilmoittautuminen on nyt avattu 13-16-vuotiaille osoitteessa https://response.questback.com/kotkankaupunki/1nstsxdzmp

Leirin suunnittelun ja toteutuksen keskiössä on Kotkan, Haminan, Pyhtään ja Kaakon kaksikon alueelta valikoituja vertaisnuoria, jotka tulevat olemaan leirillä ryhmien tukena. Tämä vertaisohjaajien porukka tekee leirille myös ohjelmarunkoa ja suunnittelee sisältöä.

”Olemme hakeneet vieraita leirille aina Greta Thunbergistä saakka. Greta ei valitettavasti päässyt paikalle 😉 Nyt vieraskutsuissa olemme siirtyneet enemmän paikalliselle tasolle. Haemme puhujia, tekijöitä, aktivisteja, taiteilijoita jne”, kertoo toinen leiripäälliköistä Toni Lahti Kotkan nuorisotoimesta.

Lisätietoja: https://www.kotka.fi/vapaa-aika/nuorisotyo/antimelt-leiri/