Yrityksille

Kotka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet laadukkaalle asumiselle ja yritystoiminnalle hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä sekä Pietarin talousaluetta että Helsinkiä. Kaupungissa on vahva perusteollisuus sekä osa Suomen suurinta satamaa, HaminaKotka Satama Oy:tä.

Seudun vahvoja osaamisaloja ovat logistiikka, metalliteollisuus, uusiutuvan energian teknologia, ICT- ja peliteollisuus sekä matkailu.

Kotkan-Haminan seudussa on särmää ja vahvuutta.
Nyt on aika kertoa siitä myös muille.

”Olemme muutoksen partaalla, rajaseudulla, moderneina pioneereina. Ylpeinä vahvasta perinnöstämme annamme raikkaan merituulen työntää meitä eteenpäin. Olemme valmiita paiskimaan töitä parempien aikojen puolesta. Jazz-musiikin lailla alati uudistuen emme jämähdä paikoillemme nyt emmekä tulevaisuudessa. Yhteisömme juuret ulottuvat kauas.

Nostamme hattua kaikille merimiehille, ahtaajille, kovan teen keittäjille, linnoitusten rakentajille ja työväenluokan sankareille, jotka ovat jättäneet rosoisen jälkensä alueen henkeen ja sen asukkaisiin. Kehitymme juurillemme uskollisina – luonnostaan vahvoina.”

Luonnostaan vahva — RAW by nature on seudun elinkeinomarkkinoinnin ydin ja samalla slogan. RAW by nature -konseptin henkinen pääoma liittyy historiaan ja asenteeseen, joka ei ole kopioitavissa. Tähän kiteytyy Kotkan-Haminan seudun jäljittelemätön olemus, tekemisen tapa ja lupaus vahvuudesta, tuoreudesta ja särmästä, jota ei muualta löydy.

Kotkan-Haminan seudun elinkeinomarkkinoinnin tärkein tavoite on alueen vetovoiman kasvattaminen. Yhteisen ja yhtenäisen markkinoinnin avulla kasvatetaan seudun tunnettuutta uusien yritysten, osaajien ja investointien houkuttelemiseksi alueen ulkopuolelta. Kun huomio saadaan suuntautumaan alueelle, kanavoituu se useiden eri toimijoiden ja tekijöiden hyödyksi seudulla.

Tunnusta olevasi luonnostaan vahva!

Kukin seudun toimija, kunta, yritys tai yhteisö, voi omalta osaltaan kasvattaa seudun tunnettuutta yritysten, investoreiden ja osaajien keskuudessa ottamalla käyttöön Raw by nature -elementtejä.

Ne löytyvät täältä: http://www.kotkahamina.fi/fi/brändimateriaali

 

Kiinnostuitko yhteismarkkinoinnista?

Otathan yhteyttä Mia Hämäläiseen, markkinointi- ja myyntipäällikkö, Cursor Oy, p. 040 1902 541 tai mia.hamalainen (at) cursor.fi

Pikalinkit

Asioi sähköisesti

Kansallinen kaupunkipuisto

Yhteystiedot:

Kehitysjohtaja
Terhi Lindholm
Puh. 040 670 8222

Käyntiosoite
Kustaankatu 2, kaupungintalo
2. kerros
Postiosoite
PL 205 48101 KOTKA

Sähköposti muotoa:
etunimi.sukunimi@kotka.fi