Yrityksille

Kotka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet laadukkaalle asumiselle ja yritystoiminnalle hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä sekä Pietarin talousaluetta että Helsinkiä. Kaupungissa on vahva perusteollisuus sekä osa Suomen suurinta satamaa, HaminaKotka Satama Oy:tä.

Seudun vahvoja osaamisaloja ovat logistiikka, metalliteollisuus, uusiutuvan energian teknologia, ICT- ja peliteollisuus sekä matkailu.

Seudun yhteismarkkinointi

Kotkan-Haminan seudun elinkeinomarkkinoinnin tärkein tavoite on alueen vetovoiman kasvattaminen. Yhteisen ja yhtenäisen markkinoinnin avulla kasvatetaan seudun tunnettuutta uusien yritysten, osaajien ja investointien houkuttelemiseksi alueen ulkopuolelta. Kun huomio saadaan suuntautumaan alueelle, kanavoituu se useiden eri toimijoiden ja tekijöiden hyödyksi seudulla.

Luonnostaan vahva — RAW by nature on seudun elinkeinomarkkinoinnin ydin ja samalla slogan. RAW by nature -konseptin henkinen pääoma liittyy historiaan ja asenteeseen, joka ei ole kopioitavissa. Tähän kiteytyy Kotkan-Haminan seudun jäljittelemätön olemus, tekemisen tapa ja lupaus vahvuudesta, tuoreudesta ja särmästä, jota ei muualta löydy.

Tunnusta olevasi luonnostaan vahva!

Kukin seudun toimija, kunta, yritys tai yhteisö voi omalta osaltaan kasvattaa seudun tunnettuutta yritysten, investoreiden ja osaajien keskuudessa ottamalla käyttöön Raw by nature -elementtejä.

Brändimateriaalit: http://www.kotkahamina.fi/fi/brändimateriaali

Kiinnostuitko yhteismarkkinoinnista?

Lisätietoja:

Cursor Oy
Viestintäjohtaja Hanna Nieminen, hanna.nieminen (at) cursor.fi
P. 040 190 2507

 

 

Pikalinkit

Asioi sähköisesti

Kansallinen kaupunkipuisto

Yhteystiedot:

Kehitysjohtaja
Terhi Lindholm
Puh. 040 670 8222

Käyntiosoite
Kustaankatu 2, kaupungintalo
2. kerros
Postiosoite
PL 205 48101 KOTKA

Sähköposti muotoa:
etunimi.sukunimi@kotka.fi