Vapaaehtoistyö Kotkassa

Vapaaehtoistyö

Vapaaehtoistyöllä tehdään yhdessä kotkalaisille parempi arki!

Olet tervetullut vapaaehtoistoimintaan omilla tiedoillasi, taidoillasi ja elämänkokemuksellasi varustettuna. Saat aina tarvittavan koulutuksen tai perehdytyksen ja tukea vapaaehtoistehtävien hoitamiseksi.

Voit tulla vapaaehtoistehtäviin kertaluonteisesti, mutta joissain tehtävissä voidaan vaatia pidempiaikaisempaakin sitoutumista. Erilaisia vapaaehtoistehtäviä löytyy eri puolilta kaupunkia ja tavoitteena on, että kotkalaiset vapaaehtoiset löytäisivät juuri itselleen sopivan tavan tehdä hyvää.

Vapaaehtoistoiminta on vastavuoroista. Samalla kun toiminnalla edistetään esimerkiksi ikäihmisten elämänlaatua kodeissa ja hoivayksiköissä, tuo toiminta iloa ja uusia merkityksiä myös vapaaehtoisen elämään.

Uusi sivusto käytössä

Kotkan kaupunki on ottanut maaliskuussa 2018 käyttöön Vapaaehtoistyo.fi -sivuston, joka on valtakunnallinen vapaaehtoistehtäviä tarjoava sivusto. Sivustolle lisätään tarjolla olevia vapaaehtoistehtäviä, ja sitä kautta voi myös ilmoittautua vapaaehtoiseksi ja kertoa minkälaisista tehtävistä on kiinnostunut.

Käy katsomassa Kotkan vapaaehtoistyön sivustolla tarjolla olevat vapaaehtoistehtävät ja ilmoittaudu vapaaehtoiseksi!
www.vapaaehtoistyo.fi/kotka

Yhteydenotto

Jos sinulla tai läheiselläsi on tarvetta vapaaehtoistyölle tai haluat lisätietoja, ota yhteyttä.

Saila Piipari-Huovila
Kotkan kaupunki, osallisuuskoordinaattori
saila.piipari-huovila (at) kotka.fi
p. 040 185 3285

 

Yhteystiedot

Osallisuuskoordinaattori
Saila Piipari-Huovila
saila.piipari-huovila (at) kotka.fi
p. 040 185 3285