Kotkan kaupungin ympäristökeskus

Ympäristökeskuksen toiminnan tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää kunnan ympäristönsuojelua ja ympäristöterveydenhuoltoa ekologisesti kestävän kehityksen saavuttamiseksi sekä viihtyisän, virikkeellisen ja terveellisen ympäristön tarjoamiseksi kotkalaisille ja järjestää elinympäristöön ja rakentamiseen liittyvän lupamenettelyn, neuvonnan ja valvonnan kunnassa.

Talouden ja hallinnon henkilöstö

Osastosihteeri
Päivi Pylkkö
- Toimisto
Puh. 05 234 4803

Toimistosihteeri
Seija Karkulahti ja Erja Lehto
- Laskutusasiat
Puh. 05 234 4810

Ajankohtaista

Ympäristöterveydenhuollon vastuualueet ovat muuttuneet Risto Karnaatun siirryttyä terveystarkastajan tehtävistä sisäilma-asiantuntijaksi. Asiasta tarkemmin tiedotteessa:

Tiedote henkilöstömuutoksista 13.3.2018

Eläinlääkintähuollon sivuille on lisätty hinnasto, jossa luetellaan tavallisimpien eläinlääkäreiden suorittamien toimenpiteiden hinta-arviot. Hinnat sisältävät arvonlisäveron mutta eivät esimerkiksi lääkkeitä, tarvikkeita tai rehuja.

Vuonna 2017 toteutettiin elintarvikevalvonnan näytteenottoprojekti jossa tutkittiin sisältävätkö gluteenittomina tarjoiltavat ruoka-annokset tai konditoriatuotteet gluteenia.

Ympäristöterveydenhuolto on laatinut ohjeen siitä kuinka menetellä kuolleen lemmikkieläimen tai kuolleena löytyneen luonnonvaraisen eläimen kanssa. Lisätietoja löytyy löytöeläimiä koskevalta sivulta.

Yhteystiedot

Kotkan ympäristökeskus
Kotkantie 6
48200 KOTKA

ymparistokeskus (at) kotka.fi

Puh. 05 234 4810

Aukioloajat: maanantaista torstaihin klo 8-15.45 ja perjantaisin 8-15.30

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi (at) kotka.fi