Monikulttuurinen toimintakeskus Mylly

Mylly on kotkalainen monikulttuurinen toimintakeskus. Toiminta alkoi vuonna 2006 ESR -rahoitteisesta projektista. Nykyisin toimintaa ylläpitää yleishyödyllinen yhdistys Kaakonkulman Kulttuurimylly ry. Myllyssä järjestetään vuosittain useita tapahtumia ja konsertteja. Myllyn kaupasta voi ostaa kotkalaisia laatutuotteita ja matkamuistoja. Thai ravintola tarjoilee maistuvia aasialaisia aterioita.

Myllyn missio on olla kaikkia kotkalaisia yhdistävä yhdessäolon, viihtymisen, yhdessä tekemisen ja yhdessä oppimisen paikka.

Myllyn tiloja voi varata erilaisten tilaisuuksien, kokousten tai vaikkapa oman taidenäyttelyn järjestämiseen. Vapaaehtoiset toteuttavat omia harrastekerhoja Myllyssä. Kotkalaiset yhdistykset ja yksityishenkilöt voivat varata Myllyn tiloja käyttöönsä ilmaiseksi, kun toiminta palvelee yleishyödyllistä tarkoitusta.

Myllyn erityistehtävä on auttaa ulkomailta Kotkaan muuttaneita henkilöitä pääsemään mukaan kotkalaiseen elämänmenoon. Mylly haluaa tukea myönteisen suomalaisen kotipaikkaidentiteetin muodostumista. Mylly tarjoaa työvalmennusta sekä yhteyksiä opiskeluun ja työelämään. Myllyssä on järjestetty mm. suomen kielen kerhoja pienten lasten äideille ja kuvataideryhmiä lapsille.

Mylly auttaa myös Kotkan-Haminan seudun yritysten ulkomaisia asiantuntijoita heidän asettuessa uuteen kotipaikkaan.

Myllyn jalkapallokerhon harjoituksiin osallistuu useita kymmeniä nuoria.

Monikulttuurinen toimintakeskus Mylly


 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Gutzeitintie 14
48100 Kotka
p. 040 526 5407
fax. 05 215 669

Toiminnanjohtaja
Johanna Hasu
johanna.hasu (at) mylly.me