Valtuustoryhmät

Valtuustoryhmiä on seitsemän: Sosialidemokraattien, Kokoomus RKP:n, Vasemmistoliiton, Perussuomalaisten, Vihreiden, Kristillisdemokraattien ja Kansalaispuolueen valtuustoryhmät.

Sosialidemokraattien valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtaja on Pia Hurtta, varapuheenjohtajat Tiina Montonen ja Kari Niininen ja sihteeri Riku Pirinen.

Ryhmässä on 16 valtuutettua: Jarkko Arpula, Jari Elo, Jarno Hagren, Mia Harkko, Anne Heikkilä, Pia Hurtta, Teppo Järnstedt, Jukka Lopperi, Tiina Montonen, Kari Niininen, Sirpa Paatero, Pekka Posti, Irma Rajantie, Pirjo Romppanen, Minna Suomi ja Sami Virtanen.

Kokoomus RKP:n valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtaja on Saila Piipari-Huovila, I varapuheenjohtaja Markku Saastamoinen ja II varapuheenjohtaja Mette Godenhjelm ja sihteeri Johan Bardy.

Ryhmässä on 12 Kokoomuksen ja yksi RKP:n valtuutettua: Mika Arola, Johan Bardy (RKP), Jari Elomaa, Mette Godenhjelm , Pasi Hirvonen, Mia Holmberg, Matti Koski, Topias Kotiniemi, Lasse Mustonen, Saila Piipari-Huovila, Sami Ristiniemi, Markku Saastamoinen ja Anu Tiilikainen.

Vasemmistoliiton valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtaja Joona Mielonen ja sihteeri Antti Hyyryläinen.

Ryhmässä on 7 valtuutettua: Juhani Hodju, Antti Hyyryläinen, Joona Mielonen, Seija Piipponen-Pekkola, Suvi Silvala, Pirjo Tujula ja Pentti Välipakka.

Perussuomalaisten valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtajana on Jani Paananen ja varapuheenjohtajana Samuli Sibakoff sekä sihteerinä Kari Luukkanen.

Ryhmässä on kuusi valtuutettua: Juho Eerola, Olli Kekkonen, Pentti Kurki, Jani Paananen, Samuli Sibakoff ja Freddy van Wonterghem.

Vihreiden valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtajana on Annika Aalto-Partanen.

Ryhmässä on kuusi valtuutettua: Annika Aalto-Partanen, Juha Attenberg, Marianne Bruce, Mervi Haakana, Iivonen Tommi ja Maria Länsimies.

Kristillisdemokraattien valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtajana on Mikko Almgren ja varapuheenjohtajana Veijo Kilpeläinen.

Ryhmässä on kaksi valtuutettua: Mikko Almgren ja Veijo Kilpeläinen.

Kotkan Kansalaispuolueen valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtajana on Vesa Levonen.

Ryhmässä on yksi valtuutettu: Vesa Levonen (sit.).