Valtuustoryhmät

Valtuustoryhmiä on seitsemän: Sosialidemokraattien, Kokoomus RKP:n, Vasemmistoliiton, Perussuomalaisten, Vihreiden, Kristillisdemokraattien ja Keskustan valtuustoryhmät.

Sosialidemokraattien valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtaja on Sami Virtanen, varapuheenjohtajat Tiina Montonen ja Kari Niininen ja sihteeri Riku Pirinen.

Ryhmässä on 16 valtuutettua: Jarkko Arpula, Nina Brask, Jari Elo, Mia Harkko, Anne Heikkilä, Pia Hurtta, Teppo Järnstedt, Jukka Lopperi, Tiina Montonen, Kari Niininen, Sirpa Paatero, Pekka Posti, Irma Rajantie, Pirjo Romppanen, Minna Suomi ja Sami Virtanen.

Kokoomus RKP:n valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtaja on Jari Elomaa, I varapuheenjohtaja Saila Piipari-Huovila ja II varapuheenjohtaja Markku Saastamoinen ja sihteeri Johan Bardy.

Ryhmässä on 12 Kokoomuksen ja yksi RKP:n valtuutettua: Mika Arola, Johan Bardy (RKP), Jari Elomaa, Mette Godenhjelm , Pasi Hirvonen, Mia Holmberg, Marika Kirjavainen, Matti Koski, Topias Kotiniemi, Saila Piipari-Huovila, Sami Ristiniemi, Markku Saastamoinen ja Anu Tiilikainen.

Vasemmistoliiton valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtaja Joona Mielonen ja sihteeri Antti Hyyryläinen.

Ryhmässä on 7 valtuutettua: Juhani Hodju, Antti Hyyryläinen, Joona Mielonen, Seija Piipponen-Pekkola, Pentti Tiusanen, Pirjo Tujula ja Pentti Välipakka.

Perussuomalaisten valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtajana on Jani Paananen ja varapuheenjohtajana Samuli Sibakoff sekä sihteerinä Kari Luukkanen.

Ryhmässä on kuusi valtuutettua: Juho Eerola, Olli Kekkonen, Pentti Kurki, Jani Paananen, Samuli Sibakoff ja Freddy van Wonterghem.

Vihreiden valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtajana on Annika Aalto-Partanen.

Ryhmässä on kuusi valtuutettua: Annika Aalto-Partanen, Juha Attenberg, Marianne Bruce, Mervi Haakana, Iivonen Tommi ja Maria Länsimies.

Kristillisdemokraattien valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtajana on Mikko Almgren ja varapuheenjohtajana Veijo Kilpeläinen.

Ryhmässä on kaksi valtuutettua: Mikko Almgren ja Veijo Kilpeläinen.

Kotkan keskustan valtuustoryhmä

Valtuustoryhmän puheenjohtajana on Vesa Levonen ja varapuheenjohtajana Riitta Klemola.

Ryhmässä on yksi valtuutettu: Vesa Levonen.