Vanhustenpäivä ja -viikko Kotkassa

Vanhustyön keskusliiton käynnistämät Vanhustenpäivä ja -viikko ovat maassamme pisimpään juhlittuja valtakunnallisia teematapahtumia! Vanhustenpäivää on vietetty jo vuodesta 1954 lähtien lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina. Sitä seuraava viikko on Vanhustenviikko.
Vanhustenviikkoa vietetään tänä vuonna 7.10.-14.10.2018 teemalla - Iloa toimeliaisuudesta

Kotkan kaupungin vanhustenviikon pääjuhla on 7.10.2018 Sammontalolla ja muuten vanhustenviikkoa vietetään keräämällä leimoja toimeliaisuuspasseihin.


Hyvä yrittäjä tai yhdistys!

Tällä vanhustenviikolla kannustamme teitä järjestämään avoimia ovia ikääntyneille ihmisille ja mahdollistamaan toimintaanne tutustumisen.
Me jaamme kaupungintalolla 28.9.-5.10.2018 ikäihmisille ns. toimeliaisuuspasseja, joihin toivomme teiltä tapahtumien/esittelyiden järjestäjiltä kuittauksen

Kaikkien täyden toimeliaisuuspassin kaupungintalolle palauttaneiden kesken suoritamme arvonnan, jossa palkintona on 10 kappaletta 2 hengen lippupaketteja kaupunginteatteriin.

Tulethan mukaan ja osallistut tähän toimeliaisuusviikkoon! Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella toimeliaisuuspassipisteeksi 20.9 mennessä!

ILMOITTAUDU ESITTELELEMÄÄN TOIMINTAASI!

Julkaisemme tällä sivulla myöhemmin avoimien ovien tapahtumakalenterin ja muuta lisätietoa vanhustenviikosta.