Kotkansaaren City-koti

Kotkansaaren City-koti muodostuu kolmesta kodista:

Lehmuskoti, Saarnikoti ja Pihlakoti. Lisäksi Kotkankatu 1 alakerroksissa toimii kehitysvammaisten asumisyksikkö Kaislakoti. Yhteensä City-kodissa on 100 asukasta ja henkilökuntaa on noin 80.

Ryhmäkodit ovat 9-10 asukkaan yksikköjä. Asuinhuoneet ovat 22m2 - 30m2, joissa jokaisessa on invamitoitettu WC. Lisäksi ryhmäkodeissa on yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat. Talossa on 5 saunaa, jotka lämpenevät ahkerasti. Lisäksi vilkkaassa käytössä on kuntosali, jossa fysioterapeutit pitävät ohjattuja ryhmiä.

Alakerrassa toimii lounasravintola Lime, johon kaikki ovat tervetulleita ruokailemaan. Toiminnasta vastaa Sotek ja kahvila on avoinna kello 9 - 15, lounas on tarjolla klo 10.30 - 13.30.
Limen puh: 044 777 0336.

Viriketoiminta

Viriketoimintaa on runsaasti: virikeohjaajan hetket kodeissa sekä vierailevia esiintyjäryhmiä. Toivomme, että omaiset osallistuvat mahdollisuuksiensa mukaan mahdollisimman paljon yhdessä asukkaiden kanssa näihin tilaisuuksiin.

Jos haluat mukaan vapaaehtoistoimintaan tai haluat sopia ryhmän esiintymisestä, niin ota yhteys virikeohjaaja Taru Junno /sijainen Sanna Niemelä , puh. 040 484 6905.

City-kodissa tapahtuu

Virikeohjaajan tuokiot kodeissa maanantaisin, tiistaisin sekä parittoman viikon keskiviikkona.