60+ liikuntapäivä

Torstaina 12.4.18 klo 10-13 Karhuvuoren urheilutalolla

Tapahtuman teemana on ikääntyvän lihasvoimaharjoittelu. Katso tapahtuman esite tästä.

 

Tilaisuuden avaa Sydänyhdistyksessä aktiivisesti toimiva vertaisohjaaja Anneli Rauhasalo.

Luennoitsijana fysioterapeutti ja UKK-instituutin tutkija Saija Karinkanta: Voimalla eteenpäin - lihasvoima tuo voimavaroja ja laatua elämään

Luennon jälkeen osallistujilla on mahdollisuus kokeilla erilaisia liikuntamuotoja, osallistua toimintakykymittauksiin, saada tietoa liikunnan myönteisistä vaikutuksista terveyteen ja toimintakykyyn sekä tutustua paikallisiin liikuntapalveluiden tuottajiin.

Kuntosali on avoinna ja maksutta käytössä koko tapahtuman ajan. Kuntosalilla on mahdollista saada maksutonta, henkilökohtaista opastusta laitteiden käytöstä sekä tietoa kuntosaliharjoittelun aloittamisesta.

Paikalliset seurat, yhdistykset ja yritykset esittelevät ikääntyville suunnattuja liikuntapalveluitaan, näistä voit löytää itsellesi sopivan liikuntapaikan tai liikuntaryhmän. Mukana mm. erilaisia jumpparyhmiä, kuntosaleja, tanssitunteja ym.

Kotkan kaupungin pisteeltä saat tietoa kaupungin tuottamista liikuntapalveluista sekä tietoa liikunnan terveysvaikutuksista.

Tarjolla on myös Kymen keittiömestareiden maistuvaa hernerokkaa 500:lle ensimmäiselle.

Tapahtumassa myös Korttelikotiyhdistyksen ylläpitämä omakustainteinen kahvila; avoinna koko tapahtuman ajan!

Arpajaiset!

 

Tapahtumaan on maksuton linja-auto kuljetus sekä Kotkansaarelta, että Karhulasta. Linja-autoon voit nousta reitin varrella olevilta bussipysäkeiltä:

AUTO 1.
9.25 Kotka la-asema-Keskuskatu-Kirkkokatu-Kotkantie-Langinkoskentie-Lankilantie-Karhuvuori urheilutalo n. 9.45. Paluu n. klo 13.00 käänteistä reittiä


AUTO 2.
8.45 Karhula la-asema-Ahlströmintie-Mällinkatu-Tapiontie-Östringinkatu-Metsäkulmankatu-Kenttäkatu-Aatteenkatu-Suulisniemen th.-Valliniemenkatu-Sunilantie- 9.15 Karhula la-asema-Sammonkatu-Karhulantie-Kymintie(=Tampsantie)-Koivula kääntöpaikka-Turvalantie-Kyminlinna-Sutelantie-Mussalontie-Aittakorventie- Karhuvuori urheilutalo n.9.45.
Paluu n. klo 13.00 käänteistä reittiä

 

Tule ja tuo ystäväsikin! Mukaan voit halutessasi ottaa liikkumiseen soveltuvat vaatteet ja kengät sekä annoksen uteliasta mieltä!