Ohjeita nuorten kesätyöpaikkoja hakeville

Nuorista kesätyönhakijoista haastatellaan kaikki 1998 - 2001 syntyneet nuoret (huomioon otetaan hakijat, jotka eivät ole olleet ennen kaupungin kesätöissä). Haastattelujen perusteella valitaan kesätyöntekijät. Tuloksista ilmoitetaan 21.4.2017 mennessä.

Kesätyöhakuaika on 14.1. - 5.2.2017

Hakiessasi Kotkan kaupungin nuorten kesätyöpaikkoja käy läpi hakulomakkeeseen täytettävät tiedot kohta kohdalta. Vastaa kysymyksiin rehellisesti ja tarkasti.

Nuorten kesätyöpaikat on tarkoitettu vuonna 1998 - 2001 syntyneille kotkalaisille nuorille.

Työsuhteet ajoittuvat 2.5. - 6.8.2017 väliselle ajalle. Työsuhteiden kesto on 3-4 viikkoa, päivittäinen työaika pääsääntöisesti 6 tuntia.

Hakiessasi tehtävää, järjestelmä pyytää sinua rekisteröitymään. Anna haluamasi käyttäjätunnus ja salasana ja säilytä ne huolellisesti. Voit haun käynnissä ollessa muuttaa hakemuksesi tietoja tunnuksillasi osoitteessa www.kuntarekry.fi > Omat tiedot

Täytä lomake huolellisesti oheisten ohjeiden mukaan.
Muista tallentaa tiedot ruuduissa, joissa on tallenna – painike.
Täytä kaikki osiot ja liiku niiden välillä edellinen ja seuraava – painikkeilla, tai yläpalkista klikkaamalla.

1. Perustiedot: tarkista, että osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat yhteydenottoa varten kirjattu oikein (kirjoita puhelinnumerosi viivalla erotettuna operaattorin numerosta).
Kohtaan Sähköinen tiedoksianto: valitse kyllä tai ei.
Lisätietoja kohtaan, kirjoita tähän voitko tehdä töitä viikonloppuina. Kerro myös mikäli sinulla on kesällä ajanjakso, jolloin et voi tehdä töitä.

2. Tutkinnot: merkitse oppilaitos jossa opiskelet, tutkintoala, tutkintonimike ja alku- ja loppupäivämäärä. Laita raksi kohtaan ”Tämä on ylin tutkintosi”, muuten ohjelma ei anna lähettää hakemusta.

3. Työkokemus: merkitse mahdollinen työkokemus ja tehtävät joita olet tehnyt. Jos lisäät yhdenkin työtehtävän, merkitse raksilla sen olevan viimeisin työkokemuksesi.

4. Hakemus tehtävään: Kerro lyhyesti itsestäsi, kuvaile vahvuuksiasi ja osaamistasi sekä harrastuksesi ja toimitko jossain järjestössä.Jos sinulla on B tai C -ajokortti, vastaa kyllä.

5. Tehtäväkohtaiset lisätiedot: Valitse tehtäväluettelosta ensisijainen toiveesi kesätyöstä sekä toissijainen toiveesi. Huomioi, että joissakin tehtävissä on viikonlopputöitä sekä mahdolliset ikävaatimukset.
Määrittele milloin voit aloittaa ja milloin voit lopettaa kesätyöt.

Kun olet onnistuneesti täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen, saat ruudulle kiitosviestin: ”Hakemuksesi on tallentunut tietokantaan. Kiitos hakemuksestasi.”
Saat hetken kuluttua antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistuksen hakemuksen kirjautumisesta järjestelmään.

Jos et saa viestiä muutaman tunnin kuluessa, laita asiasta sähköposti meille: rekry (at) taitoa.fi. Me tarkistamme, että hakemuksesi on tullut perille. Tarkastathan myös, että viesti ei ole joutunut sähköpostilaatikkosi roskapostikansioon.

Haastattelut suoritetaan6.3. - 31.3.2017 välisellä ajalla. Kaikille hakijoille ilmoitetaan 21.4.2017 mennessä hakujen tuloksesta.

Kotihoidon, Karhulan sairaalan vuodeosastojen ja hoiva-asumisen lyhytaikayksiköiden lähihoitajaopiskelijoiden kesätyöt täytetään haastattelujen perusteella. Opintotodistus pyydetään haastatteluun kutsutuilta.