Kotkan kaupungin nuorten kesätyöt 2017

Kotkan kaupungin työyksiköt työllistävät yhteensä noin 280 nuorta erilaisiin työtehtäviin. Kesätyöpaikkoja on tarjolla mm. sosiaali- ja terveyspalveluissa, teknisissä palveluissa, siivoustoimessa, liikunta- ja nuorisoyksikössä sekä kulttuuripalveluissa.

Työsuhteet ajoittuvat 2.5. - 6.8.2017 väliselle ajalle ja niiden pituus on noin 3-4 viikkoa työpaikasta ja päivittäisestä työajasta riippuen.

Kesätyöhaku 2017 on päättynyt

Hakemuksia tuli 900 kappaletta. Nuorten kesätyönhakijoista kutsutaan haastatteluun kaikki hakijat.

Kesätyöhaussa otetaan huomioon kotkalaiset hakijat jotka ovat syntyneet 1998 - 2001, jotka eivät ole olleet ennen kaupungin kesätöissä. Haastattelut suoritetaan 6.3 - 31.3.2017 välisenä aikana. Tuloksista ilmoitetaan 21.4.2017 mennessä.

Tavoitteena on toteuttaa mielekäs nuorten toiveisiin ja tarpeisiin perustuva työnhakuprosessi. Kotkan Ohjaamo toteuttaa nuorten haastattelut. Kotkan Ohjaamo järjestää nuorille tammikuussa erillisiä työnhakuopastusinfoja. Infoissa ammattilaiset kertovat vinkkejä työn hakemiseen ja auttavat tarvittaessa hakemuksen laatimisessa. Myös muulloin Ohjaamossa ollaan valmiita auttamaan, missä tahansa työnhakuun liittyvässä asiassa.

Tutustu kesätyöpaikkojen hakuohjeisiin, jotka löytyvät tämän sivuston vasemmasta valikosta.

Lähihoitajaopiskelijoiden kesätyöpaikat 2017

Kotkan kaupungin Karhulan terveyskeskussairaalan vuodeosastot, kotihoidon eri yksiköt ja hoiva-asumisen lyhytaikayksiköt työllistävät 33 lähihoitajaopiskelijaa hoitotyön avustaviin tehtäviin. Työsuhteet ajoittuvat 3.6. - 6.8.2017 väliselle ajalle. Työ on kokopäivätyötä ja työsuhteen pituus on 4 viikkoa.

Lähihoitajaopiskelijoiden kesätyöpaikkoihin huomioidaan alle 21-vuotiaat opiskelijat, jotka eivät ole ennen olleet Kotkan kaupungin lähihoitajaopiskelijoiden kesätöissä.

Lähihoitajaopiskelijoiden kesätyöhaku on päättynyt.

 

Lisätietoja kesätöistä:

Kotkan Ohjaamon koordinaattori
Kaisa Heimonen
kaisa.heimonen@kotka.fi

Nuorisotoimenjohtaja
Leena Ruotsalainen
leena.ruotsalainen@kotka.fi
040 7790 162