Kiinnostaako keikka?

Kotkan kaupunki tarvitsee uudistuakseen jatkuvasti eri alojen osaamista. Keikkatyö on oivallinen mahdollisuus kehittää omaa osaamista, tutustua erilaisiin työyksiköihin ja kiinnittyä pidemmäksikin aikaa omia tarpeitasi vastaavaan työhön. Rekry Taitoa on Kotkan kaupungin sopimuskumppani sijaisten rekrytoinnissa kaikkiin Kotkan kaupungin yksiköihin.
1.3.2018 alkaen koulunkäynninohjaajien sijaisrekrytointi tapahtuu Rekry Taitoan kautta.

Miten Kotkan kaupungin sijaisrekisteriin pääsee?

Sijaisten rekrytointi tapahtuu Kuntarekry – järjestelmän avulla: sijaishaun ilmoitus on luettavissa Avoimet työpaikat – listauksessa. Järjestelmä tarjoaa sijaiselle oman henkilökohtaisen työpöydän, josta omia tietoja on helppo hallita ja päivittää. Voit tehdä päivityksiä tietoihisi ja kohdistaa tekemääsi hakemusta useisiin rekrytointeihin.
Tarjoudu sijaiseksi tekemällä hakemus työpaikkailmoituksen alalaidassa olevan hae työpaikkaa – painikkeen kautta.

Pidä huolta henkilökohtaisista tunnuksistasi ja yhteystiedoistasi. Toivomme Sinun päivittävän vain yhtä sijaishakemusta. Pyydä apua, jos et muista aiemmalle hakemukselle tallennettua sähköpostiosoitettasi, johon voit pyytää uuden salasanan.

Pidäthän huolta, että yhteystietosi ja erityisesti puhelinnumerosi ovat oikein. Kerro myös mikäli et pysty vastaamaan puheluihin tai viesteihin johonkin tiettyyn aikaan päivästä.

Luethan ilmoituksen huolellisesti. Vastaamalla jokaiseen hakulomakkeen kysymykseen varmistat osaltasi, että tunnistamme tilanteesi ja kiinnostuksesi kohteet. Periaatteemme on, että jokainen hakemuksen Kotkan kaupungille laittanut kohdataan joko puhelimitse tai sähköpostilla. Jos Sinuun ei kohtuullisen ajan kuluessa olla yhteydessä, olethan yhteydessä Rekryyn. Järjestelmä tekee meille joskus temppuja.

Rekry lukee hakemuksia ja ohjaa erilaisia osaajia kaupungin esimiehille haastateltaviksi. Esimiehet arvioivat haastattelussa hakijoiden osaamisen ja soveltuvuuden toimia eri tehtävissä ja työyksiköissä.

Rekry ehdottaa sijaisuuksiin tekijöitä esimiesten arvioinnin pohjalta. Huomioithan, että mikäli tietosi eivät ole järjestelmässämme, emme pysty tarjoamaan Sinulle sijaisuuksia. Sijaistarpeita täytetään usein pikaisella aikataululla ja mikäli yhteydenottoomme ei vastata voi työtarjous mennä Sinulta ohi.

Rekry Taitoan yhteystiedot

Toivomme Sinun päivittävän käytettävyystietoasi sähköisellä hakemuksellasi. Rekry Taitoa opastaa Sinua halutessasi käytettävyyskalenterin käytössä.

Käytettävyystietoja ja muita asioita on mahdollista päivittää rekrytoijille myös sähköpostitse osoitteeseen sijaisrekrytointi (at) taitoa.fi. Sähköisen hakemuksen tekemiseen saat apua numerosta 020 610 9526 (puhelun hinta ppm).

Tietoa muista palveluistamme mukaan lukien Thomas-analyysit ja erilaiset koulutuksemme saat rekrytointipäällikkö Panu Ojamieheltä numerosta 020 610 9525.