Tervetuloa Kotkan terveysasemien sivuille

Terveysasemien palvelut

Terveysasemilla on sairaanhoitajien ja lääkäreiden kiireellistä ja kiireetöntä vastaanottoa.
Vastaanottoajat varataan puhelimitse 05 234 7000 tai sähköisesti terveyspalveluiden sivuilta kohdasta "sähköinen ajanvaraus".

NopSa-vastaanotto

Ajanvarausvastaanoton lisäksi terveysasemille voi tulla suoraan sairaanhoitajan vastaanotolle ilman ajanvarausta. NopSa ei ole päivystysvastaanotto. Sairaanhoitajan nopealla vastaanotolla (NopSa) hoidetaan lyhyet asiat esim. tehdään hoidon tarpeen arviota ja annetaan rokotuksia ja injektioita. Vastaanotto on auki klo 8 -14.

Asiakaspalaute

Linkki reaaliaikaiseen kuvaajaan, joka näyttää koko tammikuun onnistumisen:
https://survey.roidu.com/reports/infoview/hdAh9HOrsmDnt9d1

Palveluohjaajan vastaanotto Karhulan terveysasemalla

Karhulan terveysaseman palveluohjaaja Kaisa Heikkola opastaa ja neuvoo sinua löytämään omaan tilanteeseesi oikeita palveluja sekä auttaa tarvittaessa niiden suunnittelussa.Tällaisia asioita voivat olla esimerkiksi toimeentuloon, elämänhallintaan ja hyvinvointiin liittyvät asiat sekä erilaisiin palveluihin ja etuuksiin liittyvät kysymykset

Palveluohjaaja on tavattavissa Karhulan terveysasemalla ilman ajanvarausta ma-ke ja pe klo 9–11.30, to klo 10–11.30. Muina aikoina tapaamiset ajanvarauksella.

Palvelu on maksuton
 

Ilmoittautuminen

Asiakas voi ilmoittautua kela-tai ajokortin avulla vastaanotolle. Samasta laitteesta saa myös vuoronumeron neuvontaan ja NopSa-vastaanotolle

Palautteen antaminen

Kaikilla terveysasemilla on nyt mahdollisuus antaa asiakaspalautetta sähköisesti alkaen Roidu-palautelaitteiden kautta. Tietoa kerätään palvelun parantamiseksi.

Ajanvarauspuheluiden nauhoitus

Sosiaali- ja terveyslautakunta on kokouksessaan päättänyt terveyskeskuksen ajanvarauspuheluiden nauhoittamisesta. Puheluja on nauhoitettu 5.9.16 alkaen. Nauhoitus tehdään palvelutapahtumien todentamiseksi, laadun varmistamiseksi, oikeusturvan ja turvallisuuden varmistamiseksi sekä ajanvarauspuhelimeen vastaavan henkilöstön koulutukseen.

Ajankohtaista asiaa terveysasemilla

Hygienia- ja inkontinenssituotteidenjakelu siirtyy 1.1.2018 terveydenhuollon vastuulle

Tilauksen tai tiedustelun voit tehdä arkisin terveysasemien ajanvarauspuhelimessa p. 05 234 7000.
Soitettaessa valitse valikosta hoitotarvikejakelu/vaippatilaus ja jätä takaisinsoittopyyntö. Hoitaja soittaa takaisin klo 12.00- 14.00 välillä.

Uudet aukioloajat

Kaikki terveysasemat ovat auki maanantaista perjantaihin klo 8.00 - 18.00.

Terveysasemien puhelinnumerot ovat muuttuneet

Terveysasemien ajanvarauspuhelin on muuttunut. Uusi numero on 052347000. Kiireellisissa asioissa asiakas voi valita linjapuhelun tai takaisinsoiton. Jonotus maksaa paikallsipuhelun maksun. Vastaanottojan voi perua soittamalla ajanvarauspuhelimeen (puheposti) tai tekstiviestillä numeroon 045 7396 5988 (HUOM! Tämä mahdollisuus ei koske hammashoidon aikoja.)

Sairaanhoitajien vastaanotoilla käyntimaksu

Maksu koskee 18-vuotta täyttäneitä asiakkaita ja sen suuruus on 9,00 euroa/käynti,kun kyseessä on sairaanhoidollinen käynti.Kaikki sairauksien hoitoa koskevat käynnit laskutetaan. Tähän lukeutuvat myös ennaltaehkäisevät antibiootti-injektiot, astma- ja diabeteskontrollit. Mikäli asiakas menee hoitajan käynnin jälkeen lääkärille, käyntiä ei laskuteta. Neuvonta- ja ohjauskäyntejä ei laskuteta. Maksu laskutetaan kolme kertaa kalenterivuoden aikana. Maksu kerryttää maksukattoa. Maksua ei peritä opiskelijoilta eikä sotaveteraaneilta.

Jalkaterapeutin vastaanotolle käyntimaksu

Jalkaterapeutilla käynnistä käyntimaksu 9,00 euroa / käynti.

 

Hyödyllisiä linkkejä

Ohjeita reseptin uusimispyynnön lähettämiseen Omakannassa:
http://www.kanta.fi/ohjeita-uusimispyynnon-lahettamiseen

Linkki sähköisen reseptin sivulle Kanta-palveluun:
http://www.kanta.fi/eresepti-esittely

Mikä on Omakanta: linkki palvelun sivulle
http://www.kanta.fi/omakanta

Omakannan verkkokoulu:
http://www.kanta.fi/Omakanta-verkkokoulu/story.html

Kirjaudu Omakantaan:
https://tunnistus.suomi.fi/VETUMASSO/app

 

Yhteystiedot

Kotkansaaren terveysasema
Keskuskatu 30
48100 Kotka
klo 8.00 - 18.00

Karhulan terveysasema
Vesivallinkatu 20
48600 Kotka
klo 8.00 - 18.00

Länsi-Kotkan terveysasema
Taruraitti 2
48350 Kotka
klo 8.00 - 18.00