Ajanvaraus

Ajanvaraukset Kotkan kaikkiin hammashoitoloihin tapahtuu puhelimitse:
05 234 7774.

ma - to klo 7.45 - 15.00
pe klo 7.45 - 14.00

Ajanvarauksessa on takaisinsoittomahdollisuus

Suun terveydenhuollon ajanvarauksen puhelinpalvelussa nauhoitettu miesääni kertoo palvelun sen hetkisen jonotustilanteen sekä mahdollisuudesta takaisinsoittoon tiettyinä kellonaikoina.

Jos asiakas valitsee takaisinsoiton, hän jättää numeronsa joko nauhoittaen tai näppäilemällä ja puhelinjärjestelmä tallettaa takaisinsoittotoiveen ajanvarauksen henkilökunnalle.
Aamuisin puheluruuhkan aikana saattaa Tele Q automaattisesti tarjota ensin takaisinsoittomahdollisuutta. Tällöin kannattaa kuunnella tarkasti mitä nauhan miesääni asiakkaalle kertoo, jotta tarpeelliset puhelinnumerotiedot saadaan järjestelmään.

Päivystysajanvarauksissa ja saman päivän peruutuksissa takaisinsoittotoimintoa ei kannata valita.

Jos asiakas on jättänyt soittopyynnön ja päättääkin soittaa uudestaan ajanvaraukseen, olisi hyvä ilmoittaa siitä vastaajalle, jotta ajanvaraus voi poistaa jätetyn takaisinsoiton ja antaa mahdollisuuden seuraavalle asiakkaalle käyttää palvelua.
 

Ajanvarauksen peruuttaminen 5.3. alkaen

Peruutusautomaatti toimii vuorokauden ympäri, myös viikonloppuisin ja arkipyhinä. Automaattiin voi peruuttaa vastaanottoajat kaupungin hammashoitoloihin, mutta ei päivystysvastaanotoille.

Kerro aina nauhalle selkeästi nimesi, henkilötunnuksesi sekä peruutettavan vastaanottoajan tiedot. Kerro myös, mikäli haluat uuden ajan perutun tilalle. Uusia vastaanotto aikoja ei automaatin kautta voi tilata.

6.3. alkaen, ajanvarauksen peruutus on mahdollista myös tekstiviestillä, numeroon 045 7396 5821. Viestistä tulee käydä ilmi asiakkaan nimi, syntymäaika sekä peruutettavan vastaanottoajan tiedot.

Kiireetön hoito

Ajanvaraus palvelee teitä ma - to klo 7.45 - 15.00 ja pe klo 7.45 - 14.00
Kiireettömään hoitoon hakeutuvien toivotaan soittavan klo 10.00 jälkeen.

Hampaan oireettoman lohkeamisen, reikäepäilyn, vihlonnan ja muiden ei kiireellisten vaivojen hoitoon ajan saa noin 1-4 kuukauden päähän. Aikuisten (yli 18v.) tarkastusajat varaamme 5-6 kuukauden päähän asiakkaan yhteydenotosta. Hammaslääkäri tekee jokaiselle asiakkaalle tarkastuksen yhteydessä yksilöllisen hoitosuunnitelman, jonka mukaan hoitoväli määräytyy.

Hammashoito on maksullista (yli 18 vuotta täyttäneille).

Hoitomaksuistamme ei saa KELA -korvausta. (vain yksityisestä hammashoidosta maksetaan kela-korvausta).