Ajanvaraus

Ajanvaraukset Kotkan kaikkiin hammashoitoloihin tapahtuu puhelimitse:
05 234 7774.

ma - to klo 7.45 - 15.00
pe klo 7.45 - 14.00

Ajanvarauksessa uusi takaisinsoittomahdollisuus

Suun terveydenhuollon ajanvarauksen puhelinpalvelu on muuttunut syksystä niin, että nauhoitettu miesääni kertoo jonotustilanteen sekä mahdollisuudesta takaisinsoittoon tiettynä kellonaikana.

Jos asiakas valitsee takaisinsoiton, hän jättää numeronsa joko nauhoittaen tai näppäilemällä ja puhelinjärjestelmä tallettaa takaisinsoittotoiveen ajanvarauksen henkilökunnalle.

Aamuisin puheluruuhkan aikana saattaa Tele Q automaattisesti tarjota ensin takaisinsoittomahdollisuutta. Tällöin kannattaa kuunnella tarkasti mitä nauhan miesääni asiakkaalle kertoo, jotta tarpeelliset puhelinnumerotiedot saadaan järjestelmään.

Päivystysajanvarauksissa ja saman päivän peruutuksissa takaisinsoittotoimintoa ei kannata valita.

Jos asiakas on jättänyt soittopyynnön ja päättääkin soittaa uudestaan ajanvaraukseen, olisi hyvä ilmoittaa siitä vastaajalle, jotta ajanvaraus voi poistaa jätetyn takaisinsoiton ja antaa mahdollisuuden seuraavalle asiakkaalle käyttää palvelua.

Kiireetön hoito

Ajanvaraus palvelee teitä ma - to klo 7.45 - 15.00 ja pe klo 7.45 - 14.00
Kiireettömään hoitoon hakeutuvien toivotaan soittavan klo 10.00 jälkeen.

Hampaan oireettoman lohkeamisen, reikäepäilyn, vihlonnan ja muiden ei kiireellisten vaivojen hoitoon ajan saa noin 1-4 kuukauden päähän. Aikuisten (yli 18v.) tarkastusajat varaamme 5-6 kuukauden päähän asiakkaan yhteydenotosta. Hammaslääkäri tekee jokaiselle asiakkaalle tarkastuksen yhteydessä yksilöllisen hoitosuunnitelman, jonka mukaan hoitoväli määräytyy. Riskittömän asiakkaan hoitoväli on 2 vuotta.

Hammashoito on maksullista (yli 18 vuotta täyttäneille).

Hoitomaksuistamme ei saa KELA -korvausta. (vain yksityisestä hammashoidosta maksetaan kela-korvausta).