Pitkäsaaren arvottavat vapaa-ajan rantatontit 2019

Kotkan kaupunki myy kuusi (6) vapaa-ajan rakennuspaikkaa Pitkäsaaresta. Vapaa-ajan rakennuspaikat ovat haettavissa aikavälillä 10.7.-15.8.2019, jonka jälkeen suoritetaan arvonta hakijoiden kesken Kaupungintalolla torstaina 22.8.2019 klo 14.

Pitkäsaaren rakennuspaikat

Ilmakuvaa kohteista pääset katsomaan täältä

Vesijättömaan (merkitty ilmakuvassa erikseen) lunastusta voi tiedustella Kaarniemen osakaskunnalta: Kari Klaavu, p 0400 983 554, kari.klaavu@kymp.net

Rakentamista koskevat kaavamääräykset löytyvät täältä

Hakuohjeet

Rakennuspaikkoja haetaan sähköisen karttapalvelun kautta 15.8.2019 saakka.

Alla olevasta linkistä pääset suoraan varaamaan tontteja. Varaaminen tapahtuu klikkaamalla haluttua tonttia, jolloin tontin tiedot tulevat esiin sivun oikeaan laitaan. Klikkaa linkkiä "lisää tämä tontti hakemukseen" ja siirry hakemukseen. Voit lisätä hakemukseen "paremmuusjärjestykseen" kaikki tontit, jotka kiinnostavat.

Pitkäsaaren rantatonttien varaaminen

Arvonta- ja varausohjeet

Hakijan tulee olla arvontatilaisuudessa paikalla. Mikäli hakija ei siis itse pääse arvontatilaisuuteen, voi hän antaa valtakirjan edustajalleen.

Kaupungin tarjoamien Pitkäsaaren vapaa-ajan rantatonttien arvontatilaisuudessa arvotaan varausjärjestys, jossa hakijat saavat tontin varata.

Varauspäätöksessä tontti voidaan varata vain hakijaksi ilmoittautuneille. Varaus on voimassa 6kk eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle.

Varausmaksu on 150 euroa. Varausmaksu hyvitetään kaupan yhteydessä.

Varausaika on tarkoitettu rakennuksen suunnitteluun yms. Kaupunki oikeuttaa varaajat myös hakemaan rakennusluvan. Tällöin luvan hakijaksi kirjoitetaan Kotkan kaupunki/varaajat.

Varausaikana ei tontille saa varastoida tavaraa eikä puustoa saa kaataa. Nämä toimenpiteet ovat sallittuja vasta kaupanteon jälkeen. Puuston osalta tulee huomioida myös rakentamista koskevat kaavamääräykset.

Varaajan tulee ennen varausajan päättymistä hakea rakennuspaikan ostamista maankäyttöinsinööriltä, joka valmistelee tonttikaupan. Varaajaa pyydetään myös ilmoittamaan, mikäli he luopuvat varauksesta kesken varausajan.

Arvonnassa yli jäävät tontit siirtyvät ns. jatkuvan haun piiriin, .samoin kuin tontit, joilta varaus peruuntuu. Myös tällöin varausaika on 6 kuukautta.

Lisätietoja 29.7.2019 alkaen maankäyttöinsinööri Tom Masalin ja/tai asuntosihteeri Mette-Maaria Saarela

 

 

Yhteystiedot

Maanhankinta ja -luovutus (tonttien myynti ja vuokraus, maankäyttösopimukset ja lupa-asiat)

Maankäyttöinsinööri
Tom Masalin
p. 040 7530 164

Omakotitontit

Asuntosihteeri
Mette-Maaria Saarela
p. 040 652 7688

Sähköpostiosoitteet
etunimi.sukunimi@kotka.fi