Opiskeluterveydenhuolto ammattikorkeakoulussa

Opiskeluterveydenhuolto = Opiskelijan työterveyshuolto

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa Kotkan toimipisteessä toimii kaksi terveydenhoitajaa. Voit hakeutua terveydenhoitajan vastaanotolle kun tarvitset neuvoa tai apua missä tahansa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvässä asiassa.Terveydenhoitajien ja Kotkan kaupungin terveyskeskuksen palvelut, kuten lääkärinvastaanotto-, hammashoito-, raskauden ehkäisy- ja mielenterveyspalvelut, kuuluvat kaikille Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun päätoimisille opiskelijoille kotikunnasta riippumatta

Avoimina vastaanottoaikoina apua akuutteihin terveysasioihin

Sairaanhoitajakoulutuksen saaneet terveydenhoitajat tekevät hoidon ensiarvion ja ohjaavat opiskelijat tarpeen tullen eteenpäin. Terveydenhoitajat voivat tehdä kunnallisen terveydenhuollon ajanvaraukset suoraan omalta työkoneeltaan.
Hyödynnä avoimia vastaanottoaikoja nopeaan konsultaatioon esimerkiksi sairaustapauksissa. Terveydenhoitajat kirjoittavat tarvittaessa myös sairauspoissaolotodistuksia.
Avoimet vastaanottoajat päivittäin klo 8-9 ja 11.30-12.30.

Vastaanottoajat sovituille tapaamisille

Varaa aika kun sinulla on ei- kiireellistä asiaa. Ajanvarauksen voit tehdä sähköpostitse, puhelimitse tai käymällä terveydenhoitajan luona. Vastaanottoaikoina terveydenhoitajat tekevät terveystarkastuksia ensimmäisen vuoden opiskelijoille ja muuta vastaanottotoimintaa, esimerkiksi seuranta- ja ohjauskäyntejä tarpeen mukaan.


Huom! Vaihtoon lähtijä: Ota yhteyttä terveydenhoitajaan heti, kun lähtö ja kohdemaa ovat varmistuneet.
 

Opiskeluterveydenhoitajat

Vilja Palonen
Tekniikka ja liikenne sekä merenkulku
puh. 040 669 1389

Linda Metsälä ( 13.8. alkaen)
Sosiaali- ja terveysala
puh. 040 6744039


Kaupungin henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa
etunimi.sukunimi@kotka.fi