Puuvenemessut Kotkassa 24.-27.7.2019 - ilmoita veneesi mukaan!

Kotka täyttää 140 vuotta ensi vuonna ja juhlavuoden kunniaksi halutaan herättää henkiin hieman uinumaan päässyt puuvenemessuperinne.
Edelliset puuvenemessut järjestettiin Kotkassa vuonna 2005. Sitä ennen Kotkassa on järjestetty Puuvenemessut vuosina 1992, 1995, 1997 ja 2002.

Ensi kesänä paikkana on Kotkan Kantasatamassa toimiva Puuvenekeskus ja sen edustan laiturit. Keskuksen rakennuksiin ja tontille sijoitetaan mm. näytteilleasettajien telttoja ja muita esittelypisteitä.
Ajankohta on osittain Meripäivien kanssa päällekkäin, keskiviikosta lauantaihin 24.-27.7.

Kotkan kaupunki järjestää messut yhteistyössä Suomen Puuvenekeskuksen sekä Puuveneveistäjien yhdistyksen, Klassikkovene-yhdistyksen (Mahogany Yachting Society) ja Suomen Puuveneilijöiden yhdistyksen kanssa.
Puuvenemessuilla pyritään korostamaan veneenveiston perinteisiä arvoja, kädentaitoja ja muotoilua.

Veneiden ilmoittautuminen
on alkamassa

Piakkoin avataan Puuvenemessujen verkkosivut osoitteessa puuvenemessut.fi ja veneiden omistajat voivat sitä kautta ilmoittaa oman veneensä mukaan tapahtumaan. Veneiden esitteleminen Puuvenemessuilla on veneiden omistajille maksutonta.

Lisätietoja: Kotkan kaupunki, viestintä- ja tapahtumakoordinaattori Kari Makkonen, p. 0400 755 535, kari.makkonen@kotka.fi