Aika juoksee

Tuntuuko sinusta, että mielesi kehittää jatkuvasti uusia ideoita? Tuntuuko myös siltä, että toteuttamiseen ei jää riittävästi aikaa? Koetko joskus päinvastaisia ajatuksia: mitään uutta ei synny. Älä huolehdi, sillä et ole yksin aatostesi kanssa. Kalenterivuoteen mahtuu monta päivää, jolloin mikään ei suju niin kuin olit toivonut.

Me tarjoamme sinulle muutamia yksinkertaisia ratkaisuja. Ota ensimmäinen askel ja tule keskiviikkona 29.8. ”Ylös sohvalta” -iltaamme, jossa saat roppakaupalla uusia eväitä oman itsesi kehittämiseksi. Tutustu vaihtoehtoihimme ja kuuntele myös ainutlaatuisia luentoja ja lyhyitä opetustuokioita, jotka ruokkivat sivistyksen nälkääsi ja luovat uusia tekemisen mahdollisuuksia.

Älä epäröi, sillä ennen kuin huomaatkaan, on kädessäsi jo lukuvuoden 2019–2020 opinto-opas, ja mietit jälleen, olisiko tämä pitänyt aloittaa jo vuosi sitten. Aika juoksee, mutta sinun ei tarvitse juosta mukana. Ota toinen askel: varaa aikaa itsellesi ja pysähdy hetkeksi pohtimaan. Liity seuraamme, ja matkasi ei ole merkityksetön.

Tänään on hyvä päivä aloittaa.


Mika Kempas

Perhonen