Kotkan opisto

Vierivä kivi ei sammaloidu, oppivan aivot eivät ruostu. Kotkan opisto tarjoaa laadukasta opetusta kaikenikäisille. Kannamme erityistä vastuuta kotkalaisista ihmisinä ja oppijoina.

Ajankohtaista

5.–7.12. ei ole opetusta.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

 

Nyt voit maksaa opintomaksut myös Smartum-verkkopalvelussa.
Huomioi seuraavat asiat maksaessasi:
Maksa vasta opintojen alettua, koska me emme pysty palauttamaan liikunta- ja kulttuuriedulla maksettua opintomaksua, mikäli kurssi peruuntuu.
Kirjoita tekstikenttään ilmoittautumisen yhteydessä saamasi viitenumero (14 numeroa), jotta maksu ohjautuu oikeaan henkilöön ja kurssiin.

Syksyn uudet kurssit listana tästä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otsolan koulun liikuntaryhmät

Kotkan opiston opinto-opas on toimitettu kirjapainoon kesäkuussa, ja se jaettiin Kotkalaisiin talouksiin 11.8.

Kotkan opisto sai liikuntatoimelta sähköpostiviestin, joka oli lähetetty maanantaina 27.8. kello 15.38. Rehtorille viesti on jatkolähetty tiistaina 28.8. kello 9.36. Viestissä kerrottiin Otsolan koulun liikuntasalin käyttökiellosta. Kotkan opiston rehtori on pyytänyt Otsolan koululle suunnitelluille ryhmille korvaavia tiloja tiistaina 28.8. kello 10.26. Opetustoimi oli saanut tiedon Otsolan koulun liikuntasalin käyttökiellosta maanantaina 16.08. kello 14.08.

Opetuksen tulisi suunnitelman mukaisesti alkaa Otsolan koululla maanantaina 3.9. Opiskelijoille ilmoitetaan perjantaina 31.8. tekstiviestillä joko Toimitilahallinnon osoittamasta korvaavasta opetustilasta tai opetuksen aloituksen siirtymisestä. Mahdollisen siirron takia pitämättä jääneet tunnit korvataan lukukausien lopussa.

Pahoittelemme tilanteesta opettajillemme ja opiskelijoillemme aiheutuvaa haittaa. Ilmoitamme muutoksista normaalin käytäntömme mukaisesti viimeistään opintoryhmän käynnistymistä edeltävänä arkipäivänä.
 

Ylös sohvalta esite

Pian se taas alkaa!
Katso syksyn opetusohjelmamme: https://www.opistopalvelut.fi/kotka/

 

Tanssin kevätnäytös 2018 kuvat

 

Aikuisten kuvataide- ja käsityöryhmien oppilastöiden näyttely juliste

Piirustus ja maalaus A -ryhmän oppilastöiden näyttely juliste

Lasten ja nuorten taidekoulun näyttely maaliskuussa juliste

Näyttely helmikuussa juliste


Internet-ilmoittautumiseen pääset napsauttamalla vasemmalla olevaa ”Ilmoittautuminen ja ilmoittautumisohjeet” -linkkiä.

Siirry Ilmoittautuminen ja ilmoittautumisohjeet -sivulle

 

Tanssin näytös 2017 kuvat

Tanssin joulunäytös 9.12.2017 esite

 


Suomen yki

 

 

Tunnetko kuvan ihmisiä? Tiedätkö missä kuva on otettu? Mikä tilaisuus on kysymyksessä?

Kuviin tästä

Kotkan opiston historiateos on valmistumassa. Meillä on joukko hienoja kuvia, joita käytämme teoksen kuvituksessa. Valitettavasti emme tunne kaikkien kuvien taustoja tarpeeksi hyvin. Vaikka osa viereisten kuvien ihmisestä on meille jo entuudestaan tuttuja, niin emme muista kaikkien nimiä. Tästä syystä pyydämme sinulta apua.

Kuvat on numeroitu. Jos tunnistat kuvan henkiöitä tai tiedät missä ja milloin kuva on otettu tai mikä opintoryhmä tai tapahtuma on kyseessä, niin lähetä sähköpostia osoitteeseen: mika.kempas(at)kotka.fi