Waltti-matkaliput ja hinnat

Matkakortti Waltti saapui Kotkan seudun joukkoliikenteeseen 1.7.2016 alkaen, josta lähtien Hamina-Kotka-Pyhtää-alueella on ollut käytössä uudet, entistäkin edullisemmat bussilippujen hinnat!

Kilometreista vyöhykkeisiin

Waltti on joukkoliikenteen uusi, vyöhykepohjaiseen hinnoitteluun perustuva matkakortti, joka tulee korvaamaan nyt käytössä olevat seutu- ja kaupunkiliput. Waltin käyttöönoton myötä lippujen hinnoittelu vaihtuu kilometripohjaisesta hinnoittelusta vyöhykepohjaiseksi. Lipun hinta on jatkossa riippuvainen matkustusalueen laajuudesta: hinta vaihtelee sen mukaan, matkustaako yhdellä vai useammalla vyöhykkeellä. Maksuvyöhyke muutokset tehtävä asiakaspalvelupisteessä.

Katso maksuvyöhykkeet tästä

Joustavasti arvoa tai 30 päivän kausia

Kausilipulla voi matkustaa rajattomasti 30 päivän ajan ja arvokortille voi ladata haluamansa summan ja matkustaa näin tavallista kertalippua edullisemmin. Kortilla ladattu arvo on käytettävissä myös muissa Waltti-liikenteen kaupungeissa. Katso kaupungit/ alueet tarkemmin sivuilta www.waltti.fi

Uudet edulliset liput

Lapsen lipun ikäraja nousee ja nimi muuttuu Juniori-lipuksi (7-16 vuotta). Uusina alennusryhminä ovat myös Opiskelijat ja Seniori +65. Uutta on myös hiljaisen ajan alennus viikonloppuisin, arkipyhinä ja arkena klo 17.30 jälkeen, yö- ja citytaksasta luopuminen sekä 60 minuutin vaihto-oikeus maksettujen vyöhykkeiden sisällä!

Kätevästi netissä


Waltti-lipun tilaus nettilataukset.waltti.fi tai asiakaspalvelupisteissä. Lisälataus hoituu kätevästi netissä kauppa.waltti.fi ja asiakaspalvelupisteissä.
Maksaminen onnistuu tällä hetkellä S-Pankin, OP:n, Nordean, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin ja Oma Säästöpankin kautta. Muiden pankkien osalta päivitämme tilannetta.

 

 

Waltti-logo

Mikä on Waltti?

Tilaa uusi Waltti-kortti netistä

Lisälataa tästä


Waltti-tuotteita voi ostaa seuraavista myyntipisteistä:

Asiakaspalvelupiste Ruori
Kirkkokatu 6, Kotka
Aukioloajat

Haminan palvelupisteenä palvelee Haminan Linnoituksen uimahallin kahvio p.040-199 1232
Puistotie 1, 49400 Hamina

Pyhtään kirjasto
Huutjärventie 30, Huutjärvi
Aukioloajat

R-kioskit
Karhulan R-kioski Eteläinen Karjalantie 3
p.050-416 5445