Waltti-matkaliput ja hinnat

Matkakortti Waltti on saapunut Kotkan seudun joukkoliikenteeseen 1.7.2016, josta lähtien Hamina-Kotka-Pyhtää-alueella on käytössä uudet, entistäkin edullisemmat bussilippujen hinnat!

Kilometreista vyöhykkeisiin

Waltti on joukkoliikenteen uusi, vyöhykepohjaiseen hinnoitteluun perustuva matkakortti, joka tulee korvaamaan nyt käytössä olevat seutu- ja kaupunkiliput. Waltin käyttöönoton myötä lippujen hinnoittelu vaihtuu kilometripohjaisesta hinnoittelusta vyöhykepohjaiseksi. Lipun hinta on jatkossa riippuvainen matkustusalueen laajuudesta: hinta vaihtelee sen mukaan, matkustaako yhdellä vai useammalla vyöhykkeellä.

Katso maksuvyöhykkeet tästä

Joustavasti arvoa tai 30 päivän kausia

Kausilipulla voi matkustaa rajattomasti 30 päivän ajan ja arvokortille voi ladata haluamansa summan ja matkustaa näin tavallista kertalippua edullisemmin.

Uudet edulliset liput

Lapsen lipun ikäraja nousee ja nimi muuttuu Juniori-lipuksi (7-16 vuotta). Uusina alennusryhminä ovat myös Opiskelijat ja Seniori +65. Uutta on myös hiljaisen ajan alennus viikonloppuisin, arkipyhinä ja arkena klo 17.30 jälkeen, yö- ja citytaksasta luopuminen sekä 60 minuutin vaihto-oikeus maksettujen vyöhykkeiden sisällä!

Kätevästi netissä


Waltti-lipun tilaus hoituu kätevästi netissä osoitteessa nettilataukset.waltti.fi tai asiakaspalvelupisteissä.
Maksaminen onnistuu tällä hetkellä S-Pankin, OP:n, Nordean, Danske Bankin, Handelsbankenin, Säästöpankin ja Oma Säästöpankin kautta. Muiden pankkien osalta päivitämme tilannetta.

Tilaa Waltti-lippu netistä

 

Waltti-logo

Mikä on Waltti?

Tilaa Waltti-lippu netistä


Waltti-tuotteita voi ostaa 13.6. alkaen myös myyntipisteistä:

Asiakaspalvelupiste Ruori
Kirkkokatu 6, Kotka
Aukioloajat

Pyhtään kirjasto
Huutjärventie 30, Huutjärvi
Aukioloajat

Haminan linja-autoasema
Rautatienkatu 2, Hamina
Aukioloajat
(Kirjoita toimipistehakuun "Hamina")