11.02.2019

Ystävänpäiväviikolla Karhulan kirjastossa monenlaista mukavaa

Karhulan kirjastossa järjestetään ystävänpäiväviikolla useita tapahtumia. Päätapahtuma on ystävänpäivänä 14.2, jolloin ohjelmaa on koko päivän ajan.

Lukupiirit ja Kyminmamman
satutunti aloittavat juhlinnan

Ystävänpäiväviikon aloittavat lukupiirit, joista avoin lukupiiri kokoontuu maanantaina 11.2. klo 14-16 ja avoin dekkaripiiri tiistaina 12.2. klo 14-16. Molemmissa lukupiireissä alustajana toimii Anne Vilska Karhulan kirjastosta. Keskiviikkona 13.2. klo 10.15 alkavassa satutuokiossa Kyminmamma kertoo tarinoita rakkaudesta.

Ystävänpäivänä tarjolla monenlaista
tekemistä, kohokohtana Ystävänpäivän iltamat

Ystävänpäivänä, torstaina 14.2. kirjastoon on järjestetty kohtaamispaikka, jossa voi rauhassa keskustella ja vaihtaa kuulumisia toisten kanssa. Asiakkailla on myös mahdollisuus lainata pitkällä laina-ajalla kaksi kappaletta samaa kirjaa, joista toisen voi lainata ystävälle ja kutsua hänet keskustelemaan kirjasta. Päivän aikana pääsee myös kokeilemaan virtuaalilaseja sekä pelaamaan pleikkapelejä. Kirjastosta voi saada myös lenkki- tai elokuvaseuraa tai kirjeitä tuntemattomilta ystäviltä.

Ystävänpäivänä klo 17 alkaen teatteriryhmä Kimara runoilee ”Ihana on rakkaus” -teemalla. Viikon kohokohta on Ystävänpäivän iltamat, jossa heittäydytään tanssin ja musiikin vietäväksi. Tanssit tahdittaa Royal-bändi, jossa soittaa Kymen Konservatorion 3. vuoden opiskelijoita.

Juhlinta päättyy
leffahetkeen

Viikon päättää perjantainen leffahetki, jossa elokuvana on italialainen dokumenttielokuva Fuocoammare, joka kertoo pakolaiskriisistä. Elokuva alkaa perjantaina 15.2. klo 13.