15.05.2017

Yleisessä Saunassa Grön, Pakarinen ja Salokoski - liput jo myynnissä

Kotkan Meripäivien ja The Tall Ships Races -tapahtumien aikana kaupunginteatterin suurella näyttämöllä järjestettävissä Yleisessä Saunassa -viihdekonserteissa Junnu Vainion lauluja tulkitsevat Eino Grön, Hanna Pakarinen ja Emma Salokoski (kuvassa). Liput konsertteihin ovat jo myynnissä Tiketissä.

Eino Grön on suomalaisen iskelmän ja erityisesti tangon suuria laulajanimiä. Häntä on usein kutsuttu kruunaamattomaksi tangokuninkaaksi. Grönin pitkä ura, johon mahtuu noin 600 levytystä, sisältää tosin muutakin kuin tangoa. Hän on esittänyt perinteistä iskelmää, modernia viihdemusiikkia, kansanlauluja, balladeja ja hengellisiä sävelmiä.

Emma-palkittu Emma Salokoski on pitkällä urallaan tehnyt laajasti töitä musiikin saralla, ja julkaissut kahdeksan albumia. Hän on esiintynyt monissa kokoonpanoissa maamme eturivin muusikoiden kanssa niin sinfoniaorkesterien solistina kuin rockfestivaalien päälavoilla. Elokuussa 2015 Emma julkaisi sooloalbumin ”Kiellettyjä asioita”. Soolouran lisäksi Salokoski on tehnyt useita vierailuja eri artistien levyillä kuten Don Johnson Big Band, Husky Rescue, Sami Saari sekä esiintynyt monien kuuluisien suomalaisten jazzmuusikoiden ja -yhtyeiden kanssa esimerkiksi Jukka Perko ja Severi Pyysalo.

Hanna Pakarinen on suomalainen laulaja ja lauluntekijä, joka nousi kuuluisuuteen alun perin voitettuaan Suomen ensimmäisen Idols-kilpailun 2004. Pakarinen edusti Suomea vuoden 2007 Eurovision laulukilpailussa Helsingissä. Pakarinen on julkaissut uransa aikana seitsemän albumia, joista viimeisimmät suomenkielellä.

Yleisessä Saunassa -viihdekonsertit järjestetään kaupunginteatterin suurella näyttämöllä perjantaina 14.7. klo 20 ja lauantaina 15.7. klo 15 ja 18. Liput konsertteihin maksavat 39 € + toimituskulut ja ne ovat myynnissä Tiketissä.

The Tall Ships Races tarjoaa
elämyksiä jokaisen makuun - myös VIP-palveluilla

Suuret purjelaivat tuovat Kotkaan rentoa ja kansainvälistä tunnelmaa. Tapahtuma on kaikille maksuton, mutta tarjolla on myös monipuoliset VIP-paketit ryhmille tai vaikka lahjaksi. VIP-paketteja on kahta erilaista ja erihintaista.

Molempiin paketteihin kuuluu ruokailu, mahdollisuus viettää aikaa VIP-aluksen kannella, varattu pysäköintipaikka ja The Tall Ships Races Kotka -aiheinen lahja. Paketti nimeltään Täystakila sisältää myös ohjelmavaihtoehtoja Meripäiväklubilla, Yleisessä saunassa -konsertissa, Vellamon venehallin tangokonsertissa tai MeripäiväAreenalla. Varaukset VIP-paketeista osoitteessa tsr2017@kotka.fi tai Heli Toikka 0405873416.