25.08.2017

Yhdistyksiä kannustetaan liittymään Yhdistysinfo.fi-palveluun

Yhdistysinfo.fi –verkkopalvelu on kuntalaisille maksuton kanava yhdistystoimintaan.
Palvelu on uudistunut toukokuussa 2017 ja tarjoaa nyt entistä kattavammin kuntalaisille, yhdistyksille, oppilaitoksille ja ammattilaisille tietoa ja sisältöjä yhdistysten, järjestöjen ja muiden ei-kaupallisten toimijoiden hyvinvointiin liittyvästä toiminnasta.

Mukana palvelussa on laajasti yhdistyksiä eri toimialoilta, mm. sosiaali- ja terveysyhdistyksiä, eläkeläis- ja senioriyhdistyksiä, nuoriso-, kulttuuri- ja harrastusyhdistyksiä-, vapaa-aika- ja liikuntayhdistyksiä sekä asukas-, kotiseutu ja kylä- ja kaupunginosayhdistyksiä Kaakkois-Suomen alueelta.

Kotkan alueella toimivia yhdistyksiä Yhdistysinfo.fi –palvelusta löytyy jo yli 250.

Miten sivustosta voi hyötyä?

  • Ammattilaiset voivat ohjata asiakkaita ja kuntalaisia Yhdistysinfo.fi –palveluun, kun nämä tarvitsevat esimerkiksi tukea ja ohjausta elämäntilanteeseen tai etsivät mielekästä tekemistä tai vapaaehtoistoimintaa tai etsivät tietoa alueen järjestöistä
  • Kuntalaiset voivat helposti löytää Yhdistysinfosta oman alueen/tietyn toimialan järjestötiedon yhdestä osoitteesta, tukea elämäntilanteeseen harrastus- ja vapaaehtoistoimintaa sekä hakeutua mukaan.
  • Yhdistykset voivat esitellä palvelussa maksutta toimintaansa, sekä markkinoida erilaisia tapahtumia, avoimia työ- ja harjoittelupaikkoja, vapaaehtoistehtäviä, hankkeita, sekä vuokrattavia toimitiloja. Yhdistysinfon yhdistyskortti-sivu voi toimia myös pienen yhdistyksen kotisivuna, eikä omia nettisivuja edes välttämättä tarvitse perustaa.
  • Myös kunta/seurakunta voi rekisteröityä maksutta palveluun ja ilmoittaa sivustolla esimerkiksi avoimia vapaaehtoistehtävistä tai yhdistystoimintaa koskevia uutisia ja tapahtumia.

Maksutonta opastusta
tarjolla syyskuussa

Syyskuussa Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Oy Socom järjestää maksutonta opastusta kaikille kiinnostuneille uudistuneen sivuston käytössä.
Kotkassa opastus järjestetään tiistaina 19.9. klo 13-15 Kumppanuustalo Viikarissa, Mariankatu 24.

Ilmoittautua voi tästä.