06.09.2018

Vanhustenviikko Kotkassa on toimeliaisuusviikko

Vanhustyön keskusliiton käynnistämät Vanhustenpäivä ja -viikko ovat maassamme pisimpään juhlittuja valtakunnallisia teematapahtumia. Vanhustenviikkoa vietetään tänä vuonna 7.-14.10. teemalla "Iloa toimeliaisuudesta".

Kotkassa vanhustenviikko saa tänä vuonna uuden sisällön, toimeliaisuusviikon. Kaupungin vanhustenhuolto haastaa paikallisia toimijoita, yrityksiä, yhteisöjä sekä muita organisaatioita järjestämään toimeliasta vanhustenviikkoa Kotkaan. Mukaan ilmoittautuneita on nyt jo 21, mutta lisää mahtuu vielä!

He voivat esitellä toimintaansa, tilojaan, rekrytoida jäseniä, antaa apua, valistusta tai antaa virikkeitä toimeliaisuuteen. Mukaan on jo ilmoittautunut monta esittelijää, mm. LadyLine Kotka ja EasyFit Kotka, Kymi Sinfonietta, Kotkan seudun muistiyhdistys, Karhu-Petankki, Kotkan keilailuliitto, Kotkan eläkeläiset, Palvelutaloyhdistys Koskenrinne, Atopiayhdistys ja Vellamon ystävät - mutta vielä on runsaasti tilaa!

Tarkoituksena on, että toimijat järjestävät tilaisuuden ja ilmoittavat sen paikan ja ajankohdan Kotkan vanhustenhuoltoon.
Sen voi tehdä lomakkeen kautta, joka löytyy sivulta http://www.kotka.fi/asukkaalle/vanhuspalvelut/vanhustenviikko

Ilmoittautumiset julkaistaan vanhustenhuollon nettisivulla 26.9 ja myös lehdessä. Nämä paikat toimivat passipisteinä, joissa voi kerätä merkintöjä ns. toimeliaisuuspasseihin.

Vanhustenhuolto jakaa kaupungintalon infosta ikäihmisille toimeliaisuuspasseja 28.9.-5.10. Kaikkien täyden toimeliaisuuspassin kaupungintalolle 17.10 mennessä palauttaneiden kesken suoritetaan arvonta. Palkintoina on 10 kahden hengen lippupakettia kaupunginteatteriin.