31.08.2018

Uusi verkkokirjasto Kyyti-Finna avataan

Kymenlaakson Kyyti-kirjastot (Hamina, Iitti, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti) julkistavat uuden verkkokirjaston Kyyti-Finnan 3.9.
Kyyti-Finna-verkkokirjasto on käytettävyydeltään parempi, nopeampi sekä mahdollistaa jatkossa lisäpalveluiden, kuten verkkomaksamisen, tarjoamisen. Kyyti-Finnan osoite on https://kyyti.finna.fi

Samalla vanha kyyti.fi-sivusto poistuu käytöstä, mutta vanhastakin osoitteesta pääsee toistaiseksi uuteen verkkokirjastoon.

Kyyti-Finnaan siirtymisessä asiakkaiden kirjastokortit, tunnusluvut, lainat ja varaukset pysyvät ennallaan eivätkä vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä. Sen sijaan vanhaan verkkokirjastoon tehdyt omat listat eivät siirry itsestään Kyyti-Finnaan, mutta ne voi itse siirtää Kyyti-Finnassa olevilla ohjeilla.

Kyyti-Finnassa voi totuttuun tapaan tehdä tiedonhakuja, uusia lainoja ja tehdä varauksia. Toisaalta siellä on kaikkien kirjastojen yhteystiedot ja tapahtumat sekä lukuvinkkejä ja aineistoesittelyitä. Verkkokirjaston toimintoja ja sisältöjä kehitetään jatkuvasti.

Kyyti-kirjastojen uusi verkkokirjasto on osa Finna-kokonaisuutta, johon voi tutustua osoitteessa finna.fi. Finnassa on mukana yli sata arkistoa, museota ja kirjastoa. Finna on valtakunnallinen, avoimeen lähdekoodiin perustuva verkkokirjasto, jonka kehittämisestä ja ylläpidosta vastaa Kansalliskirjasto.