10.02.2017

Tulevaisuus kirkastuu Ohjaamossa

Suomen lähes 40:ssä Ohjaamossa vietetään 13.-17.2. Ohjaamoviikkoa, jonka teemana on koulutus ja tulevaisuuden suunnittelu.
Ohjaamo Kotka tarjoaa silloin kauppakeskus Pasaatissa työpajoja, toimintaa, asiantuntijoita ja ideoita klo 13-17.

Maanantaina Business Akatemia ja Ekamin tuutorit nostavat esiin oman osaamisen ja kuinka sitä markkinoidaan. Tiistaina juhlistetaan ystävänpäivää ja askarrellaan esimerkiksi ystävänpäiväkortteja ja photoboothissa voi kuvauttaa itsensä kaverin kanssa.

Keskiviikon työpajassa pohditaan oman polun löytämistä elämässä ja tulevaisuuden suunnittelua sekä tutustutaan oppisopimuskoulutukseen. Opinto-ohjaaja on tavattavissa Ohjaamossa keskiviikkona ja torstaina, jolloin voi tulla kyselemään koulutusmahdollisuuksista.

Torstaina Cursor tarjoaa työpajan omien vahvuuksien kartoittamisesta ja yrittäjyydestä. Lisäksi torstaina ammatinvalinnanpsykologi on paikalla ja hänen kanssaan pääsee tekemään ammatinvalintatestejä, jos oma ala on vielä hukassa.

Perjantaina Ohjaamoviikko huipentuu musafestareihin klo 16-19 Pasaatin esiintymislavalla. Groovy Tunes, Major Seven, Bandbox, Lauri Yrjölä ja Neemu tarjoilevat musiikillista ilotulitusta ja Kotkan Opiston Street Hiphop-ryhmä tanssii mielen iloiseksi. Juontajana illan tapahtumassa toimii Henni Kiri.

Viikon aikana voi käydä myös kirjoittamassa ajatuksensa tulevaisuuden Kotkasta Pasaatin keskusaukion ideaseinään.

Ohjaamo on alle 30-vuotiaiden matalan kynnyksen palvelupiste. Ohjaamo Kotka on toiminut Pasaatissa jo lähes vuoden ja muuttaa uusiin tiloihin Palotornin päiväkodin ja Kulttuuritalo Greipin muodostamaan kompleksiin kesäkuun alussa.

Ohjaamoviikon tarkat aikataulut löytyvät Facebook-tapahtumasta:
https://www.facebook.com/events/833567060117823/

ohjaamoviikko