13.10.2019

Syysloma Merikeskus Vellamossa. Merimonstereita!

Merikeskus Vellamossa on koululaisille Merimonsterit-näyttelyn inspiroimaa jännää syyslomaohjelmaa.

Hirviöpaja
Ti 15.10. ja to 24.10. klo 11-14
Huovuta hirviö! Tule hauskaan työpajaan ja huovuta itsellesi minimerihirviö kotiin vietäväksi. Nonstop-paja on kaikille avoin ja ilmainen.

Merimonsterit-opastus
Ke 16.10. ja to 17.10. klo 12
Heittäydy merimonstereiden hurjan hauskaan maailmaan, ja tule kanssamme opastukselle Merimonsterit-näyttelyyn! Tutustu vanhojen karttojen hirviöihin, moikkaa jättiläismerikäärmettä ja kurkista (varovasti!) maailman reunan yli. Opastus sisältyy pääsymaksuun ja sopii kaikenikäisille. Ryhmän koko enintään 25 henkeä.

Omatoiminen superhypersalainen seikkailureitti
Ti-pe 22.-25.10. Vellamon aukioloaikoina
Pienet merihirviöt ovat valloittaneet Merikeskus Vellamon! Löydä heidän piilopaikkansa ja ratkaise salainen viesti, mutta etene varoen ja muista säilyttää superhypersalaisuus… Pääsymaksun hinnalla, keskiviikkona klo 17-20 maksutta.

Merimonsterit-seikkailuopastus
Ti-to 22.-24.10. klo 12
Sukella seikkailuun ja liity Maija Onsterin seikkailukomppanian jäseneksi! Auta häntä löytämään kuuluisa, mutta kadoksissa oleva hirviötutkija tohtori Pontopiddan ja tutustu samalla hauskoihin merimonstereihin Maijan johdolla. Opastus sisältyy pääsymaksuun ja sopii myös perheen pienimmille. Ryhmän koko enintään 25 henkeä.

Lue lisää Laura Ruohosen ja Erika Kallasmaan luomasta Merimonsterit-näyttelystä: https://www.merikeskusvellamo.fi/merimonsterit/