15.08.2017

Syksyn bussiaikataulut ilmestyvät

Syksyn bussiaikataulut ilmestyvät taas. Entisen seutuaikataulun sijaan kullakin Etelä-Kymenlaakson kunnalla tai alueella on nyt oma aikataulunsa.
Myös palvelulinjat ovat yhdistetty paikallisliikenteen kanssa aiempien erillisten aikataulujen sijaan. Yhdistämisellä toivotaan helpompaa luettavuutta aikatauluihin ja mahdollisuutta yhdistää eri liikkumismuotoja kätevästi.

Kaukovuoroja ja pikavuoroja ei enää julkaista kuntien aikatauluvihoissa niiden viimeaikaisten suurten ja jatkuvien muutosten takia. Aikataulut ovat jaossa lähipäivinä eri kunnissa.

Kotkan paikallisliikenteen ja palvelulinjojen yhteinen aikataulu on ilmestynyt koulujen alkaessa ja on myös jaossa jokaiseen kotitalouteen keskiviikkona 16.8.

Aikataulut ovat kaupungin internetsivuilla ja jaossa maksutta linja-autoissa sekä useissa Kotkan opistoissa, kirjastoissa ja muissa kaupungin palvelupisteissä.
Sivuilla www.kotka.fi/aikataulut on myös PDF-muotoinen tulostettava versio aikatauluista. Myös kartat ja reitit löytyvät sivustolta.

Kotkan bussiliikenne on kokenut hyvin vähän muutoksia viime vuoteen verrattuna. Uutena asiana aikataulussa ovat Koivula-yhdistelmät, johon on koottu kaikki Koivulaan menevät vuorot ja yhteydet sekä Karhulasta että Kotkan keskustasta.