02.03.2018

Suun terveydenhuollon puhelinpalvelut uudistuvat

Kotkan kaupungin suun terveydenhuollon puhelinpalvelut uudistuvat maanantaista 5.3. alkaen. Puhelinpalveluissa otetaan käyttöön peruutusautomaatti (puheposti).

Peruutusautomaattiin voi peruuttaa hammashoidon ajanvarauksen ympäri vuorokauden. Peruutuksen yhteydessä voi pyytää hammashoitoa lähettämään asiakkaalle perutun ajan tilalle uuden ajan.
Uusi aika lähetetään tekstiviestillä siihen numeroon, josta asiakas on soittanut peruutuksen. Mikäli peruutus on tehty lankanumerosta, lähetetään uusi aika postitse.
Lisäksi otetaan käyttöön mahdollisuus peruuttaa ajanvaraukset tekstiviestillä.

Suun terveydenhuollossa puhelinpalvelut ovat viime syksyn ja alkuvuoden aikana paikoitellen ruuhkautuneet, jolloin kaupunkilaisten yhteydenotot hammashoidon ajanvaraukseen eivät ole onnistuneet täysin toivotulla tavalla.
Uudistuksilla pyritään parantamaan yhteydenoton mahdollisuuksia ja sitä kautta sujuvoittamaan puhelinpalvelua aukioloaikojen puitteissa. Tekstiviestiperuutukset tulevat palvelemaan paremmin myös kuulovammaisia asiakkaita.

Palveluajat

Suun terveydenhuollon keskitetty ajanvaraus palvelee arkisin maanantaista torstaihin klo 7.45 - 15 ja perjantaisin klo 7.45 - 14. Puhelinnumero on 05 234 7774.
Peruutusautomaatti toimii ympäri vuorokauden ja aukioloaikojen ulkopuolella samasta numerosta saa tietoa kiireellisestä hammaslääkäri päivystyksestä iltaisin, viikonloppuisin ja arkipyhinä.