26.11.2018

Rakkausviikko helmikuussa Kotkassa

Kotkassa järjestetään helmikuussa, 11.-17.2. Rakkausviikko.
Tapahtuma liittyy Kotkan kaupungin uusiin arvoihin reiluus, rakkaus ja rohkeus, joista helmikuun teemaksi on valittu nimenomaan rakkaus.
Rakkausviikon suunnittelu on edelleen joiltain osin kesken, mutta jo nyt tiedossa olevia varmoja tapahtumia viikon aikana ovat ainakin Ystävänpäivänä torstaina 14.2. illalla järjestettävät Rusettiluistelut Karhulan jäähallissa ja lauantaina 16.2. päivällä järjestettävä kansainvälinen Häätapahtuma Kotkan konserttitalossa.

Näiden lisäksi suunnitteilla on mm. Ystävänpäivän konsertti Merikeskus Vellamoon sekä rakkausrunojen ja -laulujen ilta kotkalaisessa kahvilassa tai ravintolassa.
Lisäksi suunnitteilla on ravintoloissa järjestettävät sinkkuilta ja pride-ilta. Myös Kotkan-Kymin seurakunta on osoittanut kiinnostusta rakkausviikkoa kohtaan ja suunnittelee viikolle omaa ohjelmaa.
Kotkan kaupungin viestintäyksikköön voi lähettää lisää ideoita rakkausviikon ohjelmaksi, osoite on viestinta@kotka.fi

Kaikki häiden
järjestelyistä

Konserttitalossa lauantaina 16. helmikuuta järjestettävässä kansainvälisessä häätapahtumassa on teeman mukaisesti ohjelmaa ja tarjontaa kaikesta häihin ja naimisiinmenoon liittyvästä.

Luvassa on mm. asiaa hääasuista ja siihen liittyvä muotinäytös sekä puhetta hääkampauksista, häätarjoiluista kakkuine ja leivoinnaisineen, hääkoristeluista, hääkuvauksista ja häiden musiikista. Aiheita esitellään omilla osastoilla ja käsitellään mm. työpajoissa.
Lisätietoa tapahtumasta, jonne yleisöllä on vapaa pääsy, saa verkko-osoitteesta https://kotkalovehaat.org