01.10.2019

Puotipäivät jo seitsemättä kertaa

Kotkassa vietetään jälleen Puotipäiviä - nyt jo seitsemättä kertaa. Kampanja on tällä kertaa reilun viikon mittainen ja on käynnissä 2.-12.10.

Puotipäivät-liikkeissä voi osallistua lahjakorttien ja tuotepalkintojen arvontaan sekä hyödyntää monipuolisia Puotipäivät-tarjouksia.
Syksyn kampanjan uutuutena on perjantaina 11.10. vietettävä Ilta Puodeissa -tapahtuma. Iltaan osallistuvissa puodeissa on runsaasti erilaista ohjelmaa ja tarjouksia. Puodit ovat avoinna klo 21 asti.

Ilta Puodeissa -ohjelmassa on mm. syksyinen kakkubuffetti, livemusiikkia á la Tessa Luode, hattaraa, monenlaisia esittelyitä eläinten ystäville, slaavilaiset iltamat livemusiikilla, pikakampauksia, iltamat kierrätettyjen merkkivaatteiden ja sisustuksen parissa, Tarot-tulkintaa, kuntoilua ja Pia Positiven stailausta.

Puotipäivät -kampanjan toivotaan tuovan lisää huomiota kaupungin kaupungin kivijalkamyymälöille ja pienyrityksille. Kampanjalla pyritään lisäämään myös yrittäjien yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä.
Yrittäjät toivovat Puotipäivät-kampanjan ja Ilta Puodeissa -tapahtuman saavan kaupunkilaisia ostoksille ja tutustumaan persoonallisiin liikkeisiin.

"Tapahtumapäivän pidennetyn aukioloajan toivotaan palvelevan erityisesti asiakkaita, joilla on hankala päästä ostoksille tavallisina aukioloaikoina tai jotka haluavat aloittaa viikonlopun vieton erityisen kivassa fiiliksessä", kampanjan tuottaja Samuli Kansa Kauppatieltä kertoo.

Kaikki osallistuvat liikkeet ja Ilta Puodeissa -ohjelmatiedot löytyvät Puotipäivät-sivulta, www.puotipaivat.fi.
Kampanjaa voi seurata myös Facebookista www.facebook.com/puotipaivat ja Instagramista kotkanpuotipaivat.

Puotipäivät 2019 –yritykset:

Bloom, California, Eläintarvikeliike Tottakai, Erkan Bistro & Restaurant, Herkkukauppa Praliini, Hieronta- ja Hyvinvointi Erja Mettinen, Hyväntuulen Kuntoklubi, Meritornin hoitohuone - jalkaterapeutit Mia Markkula ja Pia Peltonen, Miss Moneypenny, Johanna D'Art Lifestyle, Kahvila-konditoria Hygge, KAT'S Cafe, Keittiötarvikepuoti Purnukka, Konditoria COCO, Kotkan Kosmetiikkakeskus, Kukkakauppa Linnea, Kuva Salonen, Kymenmatkat, Moliendo Café, Painotalo Westman, Pilke Optiikka, Ravintola Wanha Fiskari, Salon Eijaliisa, Studio CutPoint ja Tamburiini.