06.11.2018

Piste laihdutuskuureille -monimuotovalmennus onnistui yli odotusten

Kotkan kaupungin ensimmäistä kertaa järjestämä ”Piste laihdutuskuureille” -monimuotovalmennus onnistui yli odotusten.
Yhteistyössä Health Revolution Oy Ltd:n kanssa laadittu toteutus sai aikaan osallistujissa runsain määrin ahaa-elämyksiä hyvinvointiin ja syömisiin liittyen. Dieettien sijaan pysyvää tasapainoa keskityttiin rakentamaan hyödyntäen älypuhelinsovellusta sekä verkon kautta tapahtuvaa laillistetun ravitsemusterapeutin ohjausta.

Elokuussa alkanut markkinointi keräsi Piste laihdutuskuureille –monimuotovalmennukseen yli 100 osallistujaa. Kotkan kaupunki tarjosi kuntalaisille mahdollisuuden osallistua valmennukseen ilmaiseksi. Osallistujat saivat käyttöönsä 80/20 Ruokavaliotyökirjan, See How You Eat Coach -sovelluksen ja pääsyn laillistetun ravitsemusterapeutin laatimiin verkkomateriaaleihin.

Health Revolution Oy Ltd on kotkalainen terveysteknologia-startup, jonka tuoteportfolioon kuuluu mm. See How You Eat Coach -ravintovalmennussovellus. Yrityksen missiona on auttaa ihmisiä ymmärtämään tasapainoisen syömisen edut kiireiseen arkeen soveltuvalla tavalla ja visiona maailma ilman laihdutuskuureja. Yrityksen perustaja on Kotkasta syntyisin oleva Mia Karlsson.

”Meille on tärkeää tutkittuun tietoon perustava vaikuttava toiminta”, Mia Karlsson sanoo. ”Pyrimme antamaan ihmiselle riittävästi työkaluja ymmärtämään oma tilanne ja lähteä kehittämään pysyvää hyvinvointia sen pohjalta. Monelle valmennuksessa olevalle nousikin ykkösteemaksi unen laadun parantaminen ennen ruokavalioon kohdistuvia muutoksia. Jokaisen matka on yksilöllinen vaikka korjattavat asiat olisivatkin samoja, kuten esimerkiksi säännöllinen ruokarytmi”.

Eräs osallistuja kirjoitti valmennuksen myötä syntyneistä ahaa-elämyksistä:
"Säännöllinen ateriarytmi ja välipalojen tärkeys. Selkeät ohjeet annoskokoihin oli hyvä juttu. Piti minunkin elää 57-vuotiaaksi, että ymmärsin miten tärkeää on ruokarytmi ja annoskoko. Kiitos teille."

Kiitosta on sadellut niin Kotkan kaupungille kuin Health Revolutionin kokonaisuudelle; laillistetulle ravitsemusterapeutille Marika Venäläiselle sekä älypuhelimeen ladattavalle sovellukselle.

Uutta toteutusta mietitään tammikuulle.