11.04.2018

Pinkkiä Karhulaan

Kotkan kaupungin nuorisotyön yksikkö epäonnistui Karhulan vanhan linja-autoasemaan ottamisesta toiminnalliseen ja kulttuuriseen käyttöön. Vastoinkäymisestä huolimatta nuorisotyö haluaa kehittää Karhulaa ja mataloittaa nuorten sekä asukkaiden mahdollisuutta osallistua ja vaikuttaa.

Karhula Pinkki - Ohjaamo ja kohtauspaikka avataan Karhulan torin laitaan. Pinkin avoimet ovet järjestetään toripäivänä 11.4. klo 10–17. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita kokeilevaan ja pop-up-tyyppiseen tilaan, joka kehittyy ja kasvaa toimijoidensa mukana.
Avoimet ovet -päivänä on tarjolla kahvia, suklaata ja hyvää seuraa. Ensimmäisessä vaiheessa toiminta alkaa 16.4. ja ovet ovat auki ma-pe klo 13–17. Tila on vuokrattu Ohjaamon ESR-rahoituksella vuoden 2018 loppuun.

Karhulan Pinkissä on tiistaisin ja torstaisin Ohjaamon työntekijöitä, joiden kanssa 15–30-vuotiaat voivat katsastaa työmahdollisuuksia, urasuunnitelmia, koulutuspolkuja, vapaa-ajanviettoa ja mitä tahansa mikä mielen päällä pyörii.

Pinkkiin on tulossa mukaan Ekamin eri tutkinnon osia suorittavia opiskelijoita ja Karhulan lukion yrittäjälinjan opintoja suorittavia lukiolaisia. Pinkistä saattaa löytää päivän pullan, teemallisen tilaisuuden, yllätyksellistä ohjelmaa tai nuorten valmistamia tuotteita.

Karhulan alueen asukkaat vauvasta vaariin voivat järjestää aamuisin, iltaisin ja viikonloppuisin vaikka vauva-, neule- tai shakkikerhon. Tai löytyykö asukkailta joku vallaton idea, jonka toteuttamiseen tarvitaan seinät?