02.12.2018

Pääkirjastossa tapahtuu joulukuussa

Kotkan pääkirjastossa järjestetään jouluisia tapahtumia joulukuun aikana. Tarjolla on musiikkia, askartelua, lukukoirien pikkujoulut, perinteinen Lucia-kulkue sekä runotuokio aikuisväelle. Myös kirjaston Facebookissa on jouluista ohjelmaa videosarjan muodossa. Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.

Maanantaina 3.12. klo 17-19 pääkirjaston 2.kerroksen stagella on mahdollisuus tehdä himmeleitä. Himmelipajassa opastaa Jaana Kemppainen Lasten kulttuurikeskuksesta. Himmelin tekemiseen tarvittavat materiaalit tarjoaa himmelipaja.

Tiistaina 4.12. klo 17-18 Kotkan lukukoirat juhlivat pikkujouluja pääkirjaston lasten- ja nuortenosastolla. Paikalla ovat lukukoirat Manu ja Piki ohjaajineen. Tarjolla on myös mehua ja pipareita.

Torstaina 13.12. klo 13 Kotka Svenska Samskolan oppilaiden perinteinen Lucia-kulkue ilahduttaa kirjaston kävijöitä.

Perjantaina 14.12. klo 17-18 kirjaston 2. kerroksen stagella on bändikonsertti, jonka tarjoilee Kotkan seudun musiikkiopisto.

Tiistaina 18.12. klo 12 ja keskiviikkona 19.12. klo 17 esiintyy teatteriryhmä Kimara esityksellään Pysähdy hetkeksi! Aikuisväen jouluinen runotuokio. Paikkana on kirjaston 2. kerroksen stage.

Lisäksi jokaisena adventtisunnuntaina kirjaston Facebook-sivulta on katsottavissa jouluinen video Metsän eläinten joulutervehdys, jonka toteuttavat Thomas Pryke ja Antti Karjalainen.