11.08.2018

Moottoripyöräkerho MC Executorsin vuoden päätapahtuma Kotkassa

MC Executors Finland ry, yrityselämään ja moottoripyöräilyyn liittyvä kerho viettää vuotuista päätapahtumaansa Kotkassa 11.-12.8. noin 35 osallistujan voimin. Tapahtuman yhteydessä kerho teki Kotkan nuorisotyölle 1000 euron lahjoituksen.

MC Executors Finland ry on vuonna 1997 perustettu aktiivisten motoristien valtakunnallisesti toimiva kerho. Monet kerhon jäsenistä toimivat liike-elämässä tavalla tai toisella kiinteistöihin liittyen.

Jäseniä yhdistää palava innostus niin moottoripyöräilyyn kuin omaan toimialaankin. Keskeisinä tavoitteina on kohottaa moottoripyöräharrastuksen arvostusta ja edistää moottoripyöräilylle myönteistä liikennekulttuuria.

Päätapahtuman ohjelmaan kuuluu kohdekaupungin edustajien tapaaminen. Kaupungintalolle heille esiteltiin kaupungin kehitys- ja elinkeinoasioita sekä nuorisotyön toimintaa.

Päätapahtuman yhteydessä kerho antaa vuosittain myös lahjoituksen paikalliseen toimintaan. Kotkassa he luovuttivat 1000 euron lahjoituksen kaupungin nuorisotyön nuorten ryhmälle kauhuleffan tekoon Haukkavuoren tornissa. Palkinnon luovuttivat MC Executorsin puolesta Mika Saariketo, Jukka Leinonen ja Hannu Kimiläinen.

*********

Kuvassa MC Execturos ja palkinnon Kotkan nuorisotoimen puolesta vastaanottaneet Toni ja Saara.