24.04.2017

Mobiiliopastusta Kotkan pääkirjastossa

Kotkan pääkirjastossa järjestetään senioreille vapaamuotoista mobiiliopastusta älypuhelinten peruskäytössä. Opastajana ja vertaistukena toimii vapaaehtoistyöntekijä Janne Haikka, joka on myös aikaisemmin opastanut tietokonekerholaisia kirjaston eri toimipisteissä.

Kurssi järjestetään 8.-12.5. klo 15-17. Paikkana on Kotkan pääkirjaston toisen kerroksen palaverihuone, ns. Annen sali (Kirkkokatu 24, toinen kerros).

Mukaan otetaan kymmenen henkilöä, jotka ovat jo aikaisemmin käyttäneet älypuhelinta. Kurssilla opastetaan älypuhelimen käyttöönotossa ja perusteissa. Tavoitteena on, että puhelimen käyttö sujuvoituu arjen toiminnoissa.

Opastus tapahtuu pääsääntöisesti Android-käyttöjärjestelmän puhelimella, mutta myös muiden puhelimien käyttöjärjestelmät käydään läpi. Tarjolla on myös vinkkejä laitteiden hankintaan ja käyttöön.

Ilmoittautuminen ennakkoon pääkirjaston tietopalvelun numeroon 040 688 3754.

Ilmoittautumisaika alkaa perjantaina 28.4. klo 9 ja kestää perjantaihin 5.5. klo 19 saakka. Ilmoittautumisia ei oteta henkilöiltä, jotka ovat olleet huhtikuussa Karhulan kirjaston mobiiliopastuskurssilla. Kurssiin osallistuvalla tulee olla mukanaan oma älypuhelin. Myös tabletin voi ottaa mukaan.