31.10.2017

Mobiilikurssi senioreille sekä infotilaisuuksia älypuhelinten käytöstä

Karhulan kirjastossa järjestetään senioreille vapaamuotoinen mobiilikurssi älypuhelinten peruskäytöstä. Kurssilla opastaa vapaaehtoistyöntekijä Janne Haikka, joka on myös aikaisemmin opastanut tietokonekerholaisia kirjaston eri toimipisteissä.

Kurssi järjestetään 6.-10.11. klo 12-14. Paikkana on Karhulan kirjaston 2. kerroksen kokoustila.

Mukaan otetaan kymmenen henkilöä, jotka ovat jo aikaisemmin käyttäneet älypuhelinta. Kurssilla opastetaan älypuhelimen käyttöönotossa ja perusteissa. Tavoitteena on, että puhelimen käyttö sujuvoituu arjen toiminnoissa. Opastus tapahtuu Android-käyttöjärjestelmän puhelimella. Tarjolla on myös vinkkejä laitteiden hankintaan ja käyttöön.

Ilmoittautuminen ennakkoon Karhulan kirjaston asiakaspalvelun numeroon 040 688 3587. Ilmoittautumisaika on 1.-3.11. Kurssiin osallistuvalla tulee olla mukanaan oma älypuhelin. Myös tabletin voi ottaa mukaan.


Karhulan kirjastossa on myös tarjolla tietoa niille, jotka eivät vielä käytä älypuhelinta. Vapaaehtoistyöntekijä Janne Haikka kertoo ja opastaa käytännön esimerkkien avulla älypuhelimen käyttöä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Infotilaisuudet järjestetään 7.-10.11. klo 14-14.45. Paikkana on Karhulan kirjaston 2. kerroksen kokoustila.