07.11.2017

Mobiilikurssi senioreille sekä infotilaisuuksia älypuhelimesta Karhuvuoren kirjastossa

Karhuvuoren kirjastossa järjestetään senioreille vapaamuotoinen mobiilikurssi älypuhelinten peruskäytöstä. Kurssilla opastaa vapaaehtoistyöntekijä Janne Haikka, joka on myös aikaisemmin opastanut tietokonekerholaisia kirjaston eri toimipisteissä.

Kurssi järjestetään 13.-17.11. klo 12-14. Paikkana on Karhuvuoren kirjasto.

Mukaan otetaan kymmenen henkilöä, jotka ovat jo aikaisemmin käyttäneet älypuhelinta. Kurssilla opastetaan älypuhelimen käyttöönotossa ja perusteissa. Tavoitteena on, että puhelimen käyttö sujuvoituu arjen toiminnoissa. Opastus tapahtuu Android-käyttöjärjestelmän puhelimella. Tarjolla on myös vinkkejä laitteiden hankintaan ja käyttöön.

Ilmoittautuminen ennakkoon Karhuvuoren kirjaston asiakaspalvelun numeroon 040 158 7338. Ilmoittautumisaika on 8.-10.11. Kurssiin osallistuvalla tulee olla mukanaan oma älypuhelin. Myös tabletin voi ottaa mukaan.

Karhuvuoren kirjastossa on myös tarjolla tietoa niille, jotka eivät vielä käytä älypuhelinta. Vapaaehtoistyöntekijä Janne Haikka kertoo ja opastaa käytännön esimerkkien avulla älypuhelimen käyttöä. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Infotilaisuudet järjestetään
13. - 17.11. klo 14 - 15.