27.08.2018

Mitä rohkeus, rakkaus ja reiluus Kotkassa merkitsevät sinulle?

Kotkan kaupunki haluaa tehdä arvo- ja strategiatyötä uudenlaisella tavalla ja haastaa kaikki kaupunkilaiset mukaan arvotyöhön.
Kotkan uuden kaupunkistrategian mukaiset arvot ovat reiluus, rohkeus ja rakkaus. Haastammekin kuntalaiset kertomaan meille oman tarinansa mitä Kotkan arvot merkitsevät heille kotkalaisina tai miten ne ilmenevät kaupungissamme. Tämä voi olla vapaamuotoinen kirjoitus, valokuva, video tms. siitä, miten on kohdannut reiluutta tai esimerkiksi kertomus välittämisestä tai kotkalaisesta rohkeudesta.

Kotka on varannut myös palkkioita ”arvokilpailua” varten. Kisa alkoi kesäkuussa ja kestää 7.9. asti.
Jokaisena kuukautena julkistetaan ja palkitaan parhaat. Pääpalkintona on 3000 euron rahapalkinto joko yhdelle tai yhdessä tehdylle tuotokselle. Lisäksi jaetaan 500 euron kuukausittaisia palkintoja sekä yllätyskannustimia.

Osallistumalla kisaan annat meille oikeuden käyttää tuotostasi kaupungin omassa viestinnässä, niin printtinä kuin verkossa, myös kolmansien osapuolien palveluissa (esimerkiksi facebook). Lähetä vain tuotoksia, jotka olet itse ottanut ja jos niissä näkyy useampi ihminen, varmistathan, että heiltä on suostumus kuvan tai videon käyttämiseen.

Kirjoitukset, valokuvat ja videot lähetetään sähköpostilla osoitteeseen rakaskotka@kotka.fi

Varaamme oikeuden siirtää palkitsemista myöhäisemmäksi, jos kisan aikana ei tule tarinoita, joita voimme hyödyntää viestinnässä tai jotka eivät täytä kisan ehtoja.