18.03.2018

MeripäiväparaatiMeripäiväparaatiin voi nyt ilmoittautua

Kotkan Meripäivien avajaisparaatia seuraa vuosittain arvioiden mukaan yli 30 000 ihmistä. Meripäiväparaatiin voivat ilmoittautua kaikki kotkalaiset yhdistykset ja yritykset sekä muut Meripäiviin liittyvät tahot.

Paraati starttaa perinteisesti torstaina 26.7. klo 18.00 ns. "sairaalanmäeltä" Keskuskadun loppupäästä kohti kaupungintaloa ja toria. Avajaistilaisuus pidetään torin kiinteällä esiintymislavalla eli Kotka-lavalla n. klo 18.50 alkaen.

Meripäiväparaatin teemana on Juha Vainion 80 v. juhlavuoden mukaisesti ”Aina hauskaa olla pittää!” (Juha Vainio: Ei maha mittää)

Paraatiin osallistuvien ryhmien toivotaan noudattavan teemaa monipuolisesti ja kekseliäästi ammentaen Juha ”Junnu” Vainion laajasta tuotannosta. Paraati on samalla kilpailu, johon osallistuvat kaikki paraatissa olevat ryhmät. Voittajaryhmä julkistetaan Meripäivien avajaistilaisuudessa heti paraatin jälkeen!

Nyt on aika ilmoittautua paraatiin!

Ei-kaupalliset yhdistykset, järjestöt ja seurat voivat osallistua paraatiin ilmaiseksi. Kaupallisilta yrityksiltä peritään 500,00 euron (+alv 24 %) osallistumismaksu. Maksutta osallistuvat yhdistykset ja harrastusryhmät eivät voi markkinoida omassa ryhmässään kaupallista yritystä.
Paraati ei ole tarkoitettu poliittiseen markkinointiin.

Ryhmien tulee ilmoittautua 15.6. mennessä ja vain ilmoittautumispäivään mennessä ilmoittautuneet voidaan ottaa mukaan paraatiin. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella osoitteessa: www.meripaivat.com/avajaisparaati

Kotkan kulttuuri- ja tapahtumapalveluilla on oikeus rajata ryhmien kokoa ja osallistujia. Järjestäjä on yhteydessä paraatiin hyväksyttyihin ryhmiin ilmoitusajan päätyttyä.