31.05.2018

Lasten ja perheiden Taidepihat Yhteisötalo Messin sisäpihalla

Lasten kulttuurikeskus LAKU järjestää kesä-heinäkuussa 4.6.-9.7. kuutena perättäisenä maanantaipäivänä avoimen Taidepihan Yhteisötalo Messin sisäpihalla (huonolla säällä B-talon tiloissa).
Taidepihapäivät ovat kaksiosaiset, ensimmäinen työpaja klo 10-13 ja toinen klo 16-19, jolloin sekä lomailijat, että työssä käyvät vanhemmat lapsineen pääsevät halutessaan osallistumaan toimintaan.
Luonnollisesti mukaan ovat tervetulleet ihan kaiken ikäiset lapset, nuoret, vanhemmat ja isovanhemmatkin. Taidepihaan saavat tulla kouluikäiset lapset itsekseenkin, mutta alle 7-vuotiailla tulee olla oma aikuinen mukana.

No saakos siellä maalata?
Entä tanssia? Ja mitä se maksaa?

Saa. Ja paljon muutakin. Tule mukaan tekemään perheteatteria ja omia klovni-hahmoja, tai kokemaan, miten taidekollaasi syntyy yhdessä tehden Kotkan uusista kaupunkistrategiaa ohjaavista arvoista: REILUUS, RAKKAUS ja ROHKEUS, tai rakentamaan yhdessä Luolamies 3001 -hahmon kanssa tulevaisuuden risumajoja, ennennäkemättömiä fuusiopömpeleitä ja hauskoja asumuksia.

Ja ei maksa mitään

Taidepiha on maksutonta, non-stop -tyyppistä toimintaa, jota ohjaavat eri taiteenalojen taiteilijat ja taidekasvattajat yhdessä LAKUlaisten kanssa. Eri päivien Taidepiha-sisällöissä on aina eri taidemuoto (tai monitaiteisesti useita) ja vetäjät vaihtuvat sen mukaan. Tekeminen soveltuu kaiken ikäisille. Toiminnan pohjalla ovat LAKUn arvot: laatu, tasa-arvo ja saavutettavuus, taide- ja lapsilähtöisyys.