02.12.2019

Lähes tuhat matkusti piparilla tai joulukortilla

Lähes tuhat bussimatkustajaa osallistui jälleen tänä vuonna Kotkassa järjestettyyn Piparilla Bussiin -kampanjaan.
Tällä kertaa matkan sai maksaa piparin lisäksi myös joulukortilla ja vaikka matkustajamäärä jäi hieman viimevuotisesta, piparia tai joulukorttia käytti maksuvälineenä lauantaina 23.11. yhteensä 572 matkustajaa ja viikkoa myöhemmin 30.11. yhteensä 413 henkilöä. Yhteensä tempaukseen osallistui siis 985 bussimatkustajaa.

Piparilla Bussiin -kampanjassa Kotkan paikallisliikenteen busseissa pääsi joulupiparilla tai tuntemattomalle läheiselle osoitetulla joulukortilla matkustamaan kahtena lauantaina ilmaiseksi klo 6-18 välisellä ajalla.
Joulupiparilla Bussiin -kampanja toteutettiin nyt kolmatta kertaa. Kampanjassa olivat mukana Kotkan Kauppatie, Kotkan kaupunki ja paikallisliikenteen liikennöitsijät.

Kampanjalla halutaan saada kaupunkilaiset osallistumaan Joulunavaustapahtumiin, nostattaa kaupunkilaisten joulumieltä sekä tuoda esiin vaivatonta ja ympäristöarvoja suosivaa liikkumista paikallisliikenteen mukana.
Lisäksi kampanjan toivotaan myös lisäävän liikehdintää paikallisiin yrityksiin ja edistävän siten kaupunkilaisten jouluisten hankintojensa tekemistä kotikaupungista, monikansallisten verkkokauppojen sijaan.