01.09.2017

Kotkassa keskustellaan elinvoimasta yrittäjän päivänä

Valtakunnallista yrittäjän päivää vietetään tiistaina 5.9. Sen kunniaksi Kotkan kaupungin johto kutsuu yrittäjiä, kaupunginvaltuutettuja ja muita luottamushenkilöitä koolle.
Aamukahvin lomassa käytävän keskustelun teemana on kaupungin elinvoiman vahvistaminen ja päätöksenteon yrittäjämyönteisyys. Kotkan kaupunki haluaa kehittää toiminnan ja päätöksenteon yrittäjämyönteisyyttä. Tähän tarvitaan vuoropuhelua yrittäjien kanssa kaikilla tasoilla.

Kaupungin johdon ja yrittäjien välillä Kotkassa on kokoonnuttu säännöllisesti, nyt uuden valtuustokauden alkaessa mukaan kutsutaan myös luottamushenkilöitä. Tiistaina 5.9 mukaan on kutsuttu kaupunginvaltuuston ja elinvoimalautakunnan edustajia ja muita luottamushenkilöitä.

Median edustajat ovat tervetulleita seuraamaan tilaisuutta.

Aika: tiistai 5.9. klo 8-9
Paikka: Kotkan kaupungintalo, Kustaankatu 2. Valtuustosali, 5.krs


8.00-8.15 avauspuheenvuorot

  • Avaus, Marika Kirjavainen, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja
  • Ajankohtaista kaupungin elinkeinopolitiikassa: Kantasataman kehittyminen tapahtumallisuuden ja osaamisen keskukseksi, Henry Lindelöf, kaupunginjohtaja

8.15-8.40 Teema: Kaupungin elinvoiman vahvistaminen ja päätöksenteon yrittäjämyönteisyys

  • kuntavaalitilaisuuden 16.3 työskentelyn jatko, mm. hankinnat. Terhi Lindholm, kehitysjohtaja
  • Miten vahvistaa kunnan päätösten yritysmyönteisyyttä - Yrittäjäjärjestön näkemyksiä. Sirpa Kantola-Pakkanen, puheenjohtaja, Kotkan yrittäjät

8.40-9.00 Keskustelu/ ryhmätyöskentely ja jatko