05.12.2017

Kotkan kulttuuriavustukset haettavina

Kotkan elinvoimalautakunnan jakamien kulttuuriavustuksien hakuaika on alkanut. Hakuaika avustuksille on 4.12.2017 - 5.1.2018.

Haettavissa on taiteilijoiden työskentelyapurahoja sekä apurahoja kaupunkitapahtumiin ja festivaaleille sekä taiteilija ja kaupunkiyhteisö -apurahaa.
Uudet tapahtumat kiihdyttämö -avustuksia jaetaan kolmelle uudelle kulttuuritapahtumalle. Kiihdyttämön ajatukseen sisältyy tekijöiden sitoutuminen ottaa vastaan sparrausapua, jossa kulttuuri- ja tapahtumapalveluiden tuottajat tai muut yhteistyökumppanit tarjoavat järjestäjille tukea, joka liittyy esimerkiksi tapahtuman markkinointiin.

Apurahojen ja avustusten tarkoituksena on tuottaa kotkalaisille ja Kotkassa vieraileville turisteille laadukasta ja omaperäistä kulttuuritarjontaa. Vuonna 2018 avustusten painotus on tapahtumissa. Näihin voivat lukeutua muun muassa festivaalit, konsertit ja näyttelyt.

Hakemukset on tehtävä erillisellä lomakkeella, jonka voi ladata kulttuuri- ja tapahtumapalveluiden nettisivuilta tai noutaa asiakaspalvelupiste Ruorista Kirkkokadulta. Hakemukset on toimitettava allekirjoitettuina liitteineen elinvoimalautakunnalle osoitettuna asiakaspalvelupiste Ruoriin sen aukioloaikoina.

http://www.kotka.fi/asukkaalle/kulttuuripalvelut