05.09.2017

Kotkan kulttuuri- ja tapahtumapalvelut vastaa kulttuurin kehittämisestä

Kotkassa otettiin kesällä käyttöön uusi organisaatiorakenne, jonka seurauksena kulttuuriasiainkeskus muutti nimensä kulttuuri- ja tapahtumapalveluiksi.
Kulttuuri- ja tapahtumapalvelut vastaa Kotkan kulttuurin kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Käytännössä tämä tarkoittaa kulttuuritoiminnan suunnittelua, tuottamista ja kehittämistä. Lisäksi kulttuuri- ja tapahtumapalvelut vastaavat seudullisesta kulttuuri- ja tapahtuma-yhteistyöstä.

Kulttuuri- ja tapahtumapalvelut tuottaa kaupungille strategisesti merkittävämpiä tapahtumia kuten Meripäivät ja Dreamwall. Lisäksi kulttuuri- ja tapahtumapalvelut tukee omaehtoista kulttuurin tekemistä avustusten ja toimitilojen (mm. konserttitalo, Nelosteatteri) kautta sekä tarjoamalla tapahtuman järjestäjille tuotannollista neuvontaa ja suunnitteluapua.

Kulttuuri- ja tapahtumapalvelut-yksikössä työskentelee vakituisesti ohjelmapäällikkö, kaksi tapahtumatuottajaa ja vahtimestari sekä kausitapahtumatuottajia tarpeen mukaan. Kultuuri- ja tapahtumapalvelujen toimipiste sijaitsee kaupungin keskustassa, Merikeskus Vellamossa.

http://www.kotka.fi/asukkaalle/kulttuuripalvelut