11.10.2018

Kotkan kirjastoissa juhlitaan Satuviikolla

Perinteistä Satuviikkoa vietetään monissa kirjastoissa 15. - 21.10. Myös Kotkan kirjastoissa juhlitaan lähes koko viikon ajan.

Viikon ohjelmatarjonnasta vastaavat Kotkan kaupunginkirjaston lisäksi Professori Komponentti, Kotkan Minijouset, lastenyhtye MusKatit, Teatteriryhmä Kimara, Sirkus Sitruuna ja Herra Hakkarainen.
Tarjolla on monipuolinen kattaus kulttuuria satujen, tarinoiden ja musiikin ystäville.

Ohjelmaa Kotkan pääkirjastossa

Satuviikon ensimmäinen vieras on Professori Komponentti, joka saapuu maanantaina lastenosastolle tutkimaan satuja ja leikkimistä. Perheen pienimmillä on mahdollisuus sovittaa erilaisia roolivaatteita ja pukeutua vaikkapa supersankarin asuun.

Tiistaina Kotkan seudun musiikkiopiston (KSMOn) Kotkan Minijouset valtaavat 2. kerroksen esiintymislavan.

Torstaina lastenyhtye MusKatit pitää Sadun nimipäivän kunniaksi satupäivän aamukonsertin sekä satutuokion.

Perjantaina Teatteriryhmä Kimara esiintyy 2.kerroksen esiintymislavalla kaksi kertaa: aamupäivällä yleisölle on tarjolla lauluja ja loruja ja myöhemmin iltapäivällä satuja kaikenikäisille.

Ohjelmaa Karhulan ja Karhuvuoren kirjastoissa

Karhulan kirjaston Satuviikolla on ohjelmaa maanantaina, keskiviikkona ja torstaina. Sirkus Sitruuna esiintyy lapsille maanantaina. Keskiviikkona Kyminmamma pitää satutuokion ja lukukoira Judolle voi varata lukuajan. Varsinaisena Sadun päivänä eli torstaina vieraaksi saapuu unissakävelijä Herra Hakkarainen.

Tiistaina Karhuvuoren kirjastossa esiintyy Sirkus Sitruuna ja keskiviikkona Professori Komponentti tutkimuksineen astelee estradille.

Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy.
 

Satuviikon ohjelma